HP predstavilo nové notebooky HP ProBook 445 G6 a HP ProBook 455 G6 vybavené procesormi Ryzen™ s atraktívnou cenovkou, ktoré budú cieliť predovšetkým na dynamické firmy a mobilných profesionálov.

HP ProBook 445 G6

Rastúce malé a stredné firmy často doslova stoja na technológiách, ktoré im pomáhajú nie len ďalej expandovať, ale tiež šetriť čas a peniaze. Kľúčová pri tom nie je najnižšia cena, ale reálna hodnota takých technológií. Keď teda hľadajú ideálny notebook, musia s nimi udržať krok vo všetkých ohľadoch, v kancelárii aj na cestách – moderným vzhľadom, dostatočným výkonom, dlhou výdržou batérie a silným zabezpečením a v neposlednom rade širokými možnosťami pripojenia.

Novinky v portfóliu biznisových zariadení od HP pobežia na operačnom systéme Windows 10 a štvorjadrových procesoroch AMD Ryzen™ a ďalej ponúknu:

  • Štýlový design pre akúkoľvek firmu. Ultra tenké šasi v nadčasovom striebornom prevedení s elegantnými líniami a čistými hranami. Takmer bezrámčekové displeje ponúknu skvelý obraz, 180° pánt zase umožní používateľom počítač úplne roztvoriť a ľahšie zdielať obsah.
  • Biznisové zabezpečenie a možnosti správy. U firemných počítačov od HP je samozrejmosťou posilnená bezpečnosť v podobe funkcií ako HP BIOSphere Gen4, ktorá automatizuje zabezpečenie BIOSu a uľahčuje možnosti správy. Odolné šasi s hliníkovou základňou klávesnice a vekom ustoja aj náročnejšie zaobchádzanie. Možnosti pripojenia je možné prispôsobiť potrebám konkrétneho používateľa, naviac zahŕňajú aj HP Connection Optimizer, technológiu pre automatickú opravu ovládača bezdrôtovej siete.
  • Solídny výpočtový výkon. Výkonné štvorjadrové procesory AMD Ryzen™ a dlhá výdrž batérie sú ideálne pre náročné pracovné dni a intenzívny multitasking. S funkciou HP Fast Charge sa batéria bleskovo dobije až na 50 % kapacity.

HP ProBook 455 G6

HP ProBook 445 G6 a HP ProBook 455 G6 budú na Slovensku dostupné od apríla za cenu začínajúcu na 449 eur.

Značky: