Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nikon predstavuje svoje ľahké a kompaktné ďalekohľady ACULON T02, ktoré otvárajú nový svet detailov pre cestovateľov, návštevníkov koncertov a športových fanúšikov.

S hmotnosťou iba 195 g sú tieto ďalekohľady takmer také malé ako smartfón a môžete si ich bez námahy zobrať len tak na prechádzku, ale aj na svoj životný výlet. Prinesú vám viac zábavy na hudobných festivaloch, športových a kultúrnych podujatiach – poskytnú vám výhľad ako z prvého radu bez ohľadu na to, kde sedíte.

Overená optika od spoločnosti Nikon a šošovky s viacvrstvovou povrchovou úpravou poskytujú jasný a čistý obraz. Zaostrovanie je jednoduché vďaka ľahko prístupnému zaostrovaciemu krúžku. Otočné posuvné očnice udržiavajú ideálnu pozíciu oka pre komfortné sledovanie, a to aj pri nosení okuliarov.

Ďalekohľady ACULON T02 sú k dispozícii v štyroch moderných a štýlových farbách: červenej, modrej, bielej (8×21) a čiernej (10×21). Či už ste na výlete, športovom podujatí alebo sledujete šou, ďalekohľady ACULON T02 vám pomôžu cestovať naľahko, vidieť ostro a oveľa viac.

Hlavné vlastnosti

  • Kompaktný ľahký a jednoducho prenosný, váži iba 195 g.
  • Šošovky s viacvrstvovou povrchovou úpravou pre jasný obraz.
  • Väčší zaostrovací krúžok na plynulé ovládanie.
  • Otočné posuvné gumené očnice na optimálnu pozorovaciu vzdialenosť očí.
  • Tenký a štýlový dizajn s jedným kĺbom.
  • K dispozícii v štyroch farbách tela: 8×21 v červenej, modrej a bielej, 10×21 v čiernej farbe.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.