Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 10. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Google do aplikácie Lens pridáva praktickú novinku

Google Lens je aplikácia obrovských možností, ktorá toho dokáže skutočne veľa. Aj preto by nemala chýbať v žiadnom smartfóne alebo tablete. Prechádza neustálym vývojom a je dostupná pre systémy Android a iOS. Google neustále pracuje aj na spôsoboch, ktoré zdokonaľujú výsledky vyhľadávania, čiže tie sú čoraz presnejšie a komplexnejšie. Je pritom možné, že túto aplikáciu vo svojom smartfóne máte už nainštalovanú, ale doteraz ste ju ani raz nepoužili. Pokiaľ je to tak, tak ju určite vyskúšajte, aby ste ušetrili svoj čas a zvýšili produktivitu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Google blokuje RCS správy pre niektorých používateľov Androidu

RCS správy sú dnes široko využívaným štandardom komunikácie medzi Android smartfónmi. Spájajú sa najmä s aplikáciou Google Správy, pričom komunikácia v rámci nich je zabezpečená šifrovaním. Výhodou sú aj četové funkcie, ktoré RCS správy podporujú a prinášajú tak komunikujúcim zážitok ako z využívania štandardnej četovacej služby. Tento typ správ pomaly odsúva do úzadia staršie SMS správy, ktoré sú menej bezpečné a tiež menej pohodlné.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Tieto výhody a zľavy môžete získať, ak si od jedného operátora zoberiete viac služieb

Mobilné paušály a pevné služby, ako je pevný internet či televízia, sú dnes považované za samozrejmosť. Ide doslova o komoditu. Tieto služby využíva mnoho Slovákov, avšak nie všetci vedia o tom, že operátori ponúkajú výhodnejšie podmienky, pokiaľ si od nich zoberiete viac služieb.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Takto vyzerá 3D Winamp. Je ako skutočné zariadenie

Výtvor nájdete na tejto stránke, kde jeho autor menom Rick umiestnil animované video. Zobrazuje prehrávač Winamp v 3D pohľade. Vyzerá ako skutočná vec, ktorú si môžete položiť na stôl. Vzhľadom na to, že vo videu nie je objekt známej veľkosti, nedá sa určiť mierka. Môže mať veľkosť mixážneho pultu, ale aj malého zariadenia do vrecka.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. TCL 65C805: televízor pre rozumných

Ide o inteligentný Mini LED televízor s operačným systémom Google TV. Je to televízor s rozlíšením 4K Ultra HD (3840×2160) a jeho uhlopriečka má veľkosť 65“ (164 cm). Televízor prichádza s elegantným dizajnom, ktorý sa hodí do rôzneho typu interiéru. Vybrané veľkosti televízora zo série C80 majú stredový stojan. Televízor je k dispozícii vo veľkostiach 50, 55, 65, 75, 85 a 98 palcov. Rámček televízora je takmer neviditeľný.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Polar čoskoro predstaví svoje najdrsnejšie hodinky

Známy výrobca športových hodiniek, spoločnosť Polar, pripravuje novú generáciu odolných hodiniek Grit X. Naznačuje to upútavka na oficiálnom webe výrobcu, ktorá tvrdí, že Polar čoskoro predstaví „tie najdrsnejšie hodinky, aké kedy vyrobil“.

Polar nešpecifikuje ďalšie detaily, avšak pri pohľade na upútavku je zrejmé, že nové hodinky budú nástupcom modelu Polar Grit X, resp. Grit X Pro. Hodinky Grit X prišli na trh v apríli 2020 a ide o odolné zariadenie, ktoré predstavuje alternatívu k obľúbeným hodinkám Garmin Fénix.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: