Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Všetky tri novinky sú napájané cez USB bez potreby výmeny batérií.

EVOLVEO uvádza na trh rad grafických tabletov, ktoré sa vyznačujú rýchlou odozvou, vysokou citlivosťou a snímacou vrstvou s vysokým rozlíšením. To zaručuje hladké a presné ťahy. Súčasťou súpravy všetkých tabletov série EVOLVEO Grafico (T12, T8 a TW) je bezdrôtové pero s 8 192 úrovňami tlaku a odozvou 233 PPS. Snímacia vrstva má rozlíšenie 5 080 LPI s detekciou pera 15 mm nad pracovným povrchom. Okrem toho je súčasťou balenia 30 náhradných hrotov a grafická rukavica. Všetky pracovné plochy tabletov EVOLVEO Grafico umožňujú inverziu pre ľavákov. Tablety sú napájané cez USB a podporujú zariadenia s operačnými systémami PC, Mac OS a Android.

EVOLVEO Grafico T12 je profesionálny grafický tablet s dvanástimi programovateľnými tlačidlami a multimediálnym dotykovým panelom, ktorý ocenia začínajúci aj skúsení grafici. Ovládače pre tablet sa načítajú priamo do zariadenia a sú okamžite k dispozícii po pripojení k počítaču so systémom Windows alebo Mac OS prípadne k zariadeniu so systémom Android. Základnú funkciu tlačidiel môžete zmeniť podľa vlastných potrieb a preferencií. Aktívna pracovná plocha tabletu Grafico T12 je 250 × 150 mm.

EVOLVEO Grafico T8 je vďaka ôsmim programovateľným tlačidlám a dvom aktívnym tlačidlám pera intuitívnym nástrojom pre začiatočníkov aj pokročilých grafikov. Vďaka implementovaným ovládačom nie je potrebné sťahovať ďalší softvér. Prednastavené tlačidlá možno ľahko prispôsobiť individuálnym potrebám. Aktívna pracovná plocha je 193 × 143 mm.

EVOLVEO Grafico TW je grafický tablet s interaktívnym kruhovým menu. Aktívna pracovná plocha 195 × 145 mm. Vďaka svojej hmotnosti a rozmerom je zariadenie Grafico TW ľahko prenosné.

Dostupnosť a cena

Grafické tablety série EVOLVEO Grafico sú v súčasnosti dostupné v troch verziách v sieti internetových obchodov a u vybraných predajcov, ako aj na eshop.evolveo.sk. EVOLVEO Grafico T12 má odporúčanú koncovú cenu 59 EUR s DPH, Grafico T8 má odporúčanú koncovú cenu 55 EUR s DPH a Grafico TW má odporúčanú koncovú cenu 56 EUR s DPH.

Značky: