Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dnes ráno v Londýne v časti Hoxton MINI odhalilo svoj nový model, prikrytý plachtou z peruánskej  fair-trade bavlny.

Má dvojkazetový prehrávač, okná s Instagram filtrom a jednostupňovou prevodovkou. Predstavujeme nové MINI Hipster Hatch.

MINI Hipster Hatch je avantagardným, štýlovým a  perfektným spoločníkom napríklad na nákupy vintage oblečenia alebo na nezvyčajný výlet na remeselnícky trh.

Motoristi vďaka exkluzívnemu a plne prispôsobivému Instagram filtru na vonkajšej strane okien už viac nemusia nastavovať prirodzené farby okolia  (#nofilter). Vyberte si nastavenie LO-FI. Alebo Clarendon. Alebo Crema. Môžete si vybrať jeden z 12 typov Instagram filtrov a stlačením tlačidla zmeniť svoju cestu na nostalgickú spomienku.

Nové  MINI Hipster Hatch má iba jeden prevodový stupeň s maximálnou rýchlosťou 40 km/h. Inšpiroval sa pedálovým bicyklom ‘Fixie’ a zo štyroch prevodových stupňov mu zostal iba jeden. Vodič tak získa lepší pocit kontroly, keď si vybehne po supervitamínové smoothie.

Štvorsedadlový MINI Hipster Hatch má čalúnenie z vypratého denimu, ktoré sa určite bude hodiť aj k tým najtesnejším džínsom a ladí tak s outfitmi vodiča aj ostatných pasažierov.

Vo vnútri sa nachádza dvojkazetový prehrávač, ktorý prenesie posádku do čias, keď bolo všetko iba o hudbe a umožní vystúpiť z mainstreamu použitím vlastných zmixovaných pások. Zvonka sa MINI Hipster Hatch môže pochváliť zliatinovými kolesami ručne oživenými z predchádzajúcich kolies.

„MINI Hipster Hatch sa nepodobá ničomu, čo sme doteraz predstavili,“ hovorí Ivana Newcarr, senior external product launch experience curator v spoločnosti MINI UK. „Inšpirovali sme sa inovatívnym myslením, ktoré objavíte, iba keď zabudnete na predpísaný scenár ako aj požiadavkami tých, ktorí odmietajú zapadnúť do predpísaných škatuliek. A tak máme jednostupňovú prevodovku, dvojkazetový prehrávač, recyklované detaily a okná s Instagram filtrom, aby som menovala iba zopár typických čŕt.“

Značky: