Sezóna významných športových podujatí je už v plnom prúde. Spoločnosť TCL prináša ďalšie spôsoby, ako si ju naplno vychutnať. Predstavila prémiové a cenovo dostupné soundbary s podporou technológie Dolby Atmos.

Nový soundbar S45H (2.0-kanálový all-in-one soundbar s technológiou Dolby Atmos a maximálnym zvukovým výkonom 100 W) a nový soundbar S55H (2.1-kanálový soundbar s maximálnym zvukovým výkonom 220 W) obsahujú rozhranie HDMI 2.1 s technológiou e-ARC a sú vybavené aj verziami DTS Virtual:X a pokročilou technológiou Bluetooth. Zatiaľ čo model S45H podporuje Bluetooth 5.2, model S55H ponúka podporu Bluetooth 5.3.

TCL S45
TCL S45

Oba soundbary majú niekoľko podstatných výhod. Prinášajú krištáľovú čistotu dialógov a vokálov a ponúkajú vynikajúcu frekvenčnú odozvu, ako aj verné a hlboké basy.

Zvuk doslova naplní miestnosť basmi, pretože TCL vyvinula tzv. systém vylepšenia basov, ktorý zabezpečuje spoluprácu hardvéru a softvéru s cieľom maximalizovať výkon basov.

Pod kompaktným dizajnom modelu S45H sa skrýva inovatívna zvuková komora. Táto konštrukcia čerpá inšpiráciu z konštrukcie klaksónu a výrazne posilňuje basy, aby poskytovala dynamický zvuk aj bez špecializovaného subwoofera.

Tutti Choral a návrat populárnej série

Všetky nové modely sú vybavené kalibráciou AI-Sonic Adaptation, ktorá zabezpečuje kvalitnú reprodukciu zvuku špeciálne pre konkrétne určenú pozíciu v miestnosti. Vo výbave je aj funkcia TCL Tutti Choral, ktorá synchronizuje a optimalizuje prehrávanie zvuku medzi vstavanými reproduktormi vybraných televízorov TCL a akýmkoľvek novým soundbarom série TCL 2024.

TCL S55H
TCL S55H

Soundbary TCL S45H a TCL S55H budú na slovenskom trhu dostupné od júna 2024 za odporúčané koncové ceny 199 EUR a 299 EUR.

Ešte v tomto roku TCL obnoví aj legendárny rad Ray-Danz o 2 nové modely soundbarov.

Zdroje: TCL

Prečítajte si tiež

Značky: