Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Canon predstavil najnovšie prírastky do obľúbenej série multifunkčných zariadení imageRUNNER ADVANCE.

Sú nimi imageRUNNER ADVANCE C256i, imageRUNNER ADVANCE C356i a imageRUNNER ADVANCE C356P. Novinky ponúkajú vynikajúcu obrazovú kvalitu, zdokonalené pracovné postupy a predovšetkým pomôžu dosiahnuť maximálnu efektivitu, ktorá zníži celkové náklady na tlač vo firmách a inštitúciách bez rozdielu veľkosti.

  • imageRUNNER ADVANCE C356 dosiahne rýchlosť tlače až 35 strán za minútu
  • ovládanie spríjemní farebný dotykový displej s uhlopriečkou 25,7 cm (10,1 palcov)
  • súčasťou nových zariadení je možnosť pripojenia prostredníctvom Wi-Fi

Modelová séria imageRUNNER ADVANCE C256 a imageRUNNER ADVANCE C356 vychádza z úspešných multifunkčných zariadení imageRUNNER ADVANCE C255 a imageRUNNER ADVANCE C355. Predstavujú modernú koncepciu typu „všetko v jednom“ určenú pre firemné prostredie, ktoré ponúkajú rýchlosť tlače až 35 strán za minútu. Najnovšie modely disponujú ľahko použiteľným farebným dotykovým displejom
s uhlopriečkou 25,7 cm (10,1 palcov) a vďaka kompaktnému dizajnu sa skvele hodia nielen do domácich kancelárií, ale aj do stredne veľkých firiem aj veľkých kancelárskych budov.

Modelová séria imageRUNNER ADVANCE C256 a C356 ťaží zo spojenia technológie spracovania farebného obrazu V2 s vylepšeným tlačovým valcom a s novými tonermi CS. Vďaka tomu ponúkajú lepšiu trvanlivosť dokumentov aj stabilitu farieb. Špičkové výstupy v konzistentnej kvalite zaručia aj pri veľkoobjemovej tlači. Nechýba ani viacero vylepšení pre tvorbu profesionálnych výstupov. Medzi tieto funkcie a vlastnosti šetriace čas patria napríklad triedenie alebo zošívanie.

Zariadenia z modelových sérií imageRUNNER ADVANCE C256 a C356 sú dostatočne univerzálne. Vďaka kompatibilite s platformou uniFLOW pre centralizovanú správu tlače aj skenovanie naprieč celým tlačovým prostredím je možné využiť ich ako základ riešenia pre bezproblémovú prácu s dokumentami. Užívatelia ocenia aj podporu mobilnej tlače, ktorá dovoľuje tlač aj skenovanie na cestách a zvyšuje produktivitu práce s dokumentmi. Vďaka priamemu bezdrôtovému pripojeniu môžete využívať rad mobilných aplikácií a technológií, ako je napríklad Canon PRINT Business, Apple AirPrint a Mopria. Súčasťou nových modelov je tiež softvér Universal Login Manager (ULM), ktorý zjednodušuje správu nákladov aj bezpečnostných tlačových politík. Nechýba ani pokročilá skenovacia funkcionalita, ktorá okrem ovládania prístupu ponúka aj zdieľanie dokumentov v rôznych cloudových službách vrátane Google Drive, Evernote alebo Dropboxu.

Nové multifunkčné zariadenia podporujú najnovšie bezpečnostné štandardy a opatrenia vrátane šifrovania pevného disku, filtrovania IP a MAC adries, protokolu IPSEC alebo nového spôsobu autentizácie v bezdrôtových sieťach a spĺňajú aj podmienky certifikácie podľa štandardu Common Criteria. Zariadenia z modelových sérií imageRUNNER ADVANCE C256 a imageRUNNER ADVANCE C356 tak výrazne zjednodušujú správu a vynútené bezpečnostné nastavenia a politiky.

Najnovšie modely sa môžu pochváliť prvotriednou spotrebou elektriny (Typical Electricity Consumption, TEC) – energetická náročnosť v režime spánku je iba 0,8 wattov. Ich dizajn je zameraným na trvalo udržateľný rozvoj. Pri výrobe nových multifunkčných zariadení využíva Canon recyklované materiály
aj bioplasty a minimalizuje tak dopad na životné prostredie. Všetky novinky navyše získali aj certifikát Energy Star a najnovšie úspešne prešli veľmi náročnou certifikáciou Blue Angel.

Multifunkčné zariadenie imageRUNNER ADVANCE C256 a imageRUNNER ADVANCE C356 budú v predaji na všetkých obchodných miestach spoločnosti Canon a u vybraných európskych distribútorov
od 1. novembra 2017.

Značky: