Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavuje nové prenosné reproduktory vo sviežich farbách a netradičnom dizajne.

Ich zvýšená odolnosť a nízka hmotnosť z nich robí skvelých spoločníkov nielen doma, ale aj na piknik, party alebo k vonkajším športovým aktivitám.

„Vyvíjame produkty pre skutočné potreby našich zákazníkov. Vďaka širokému portfóliu prenosných reproduktorov dokážeme osloviť skutočných milovníkov minimalistického dizajnu a perfektne reprodukovanej hudby aj mladých ľudí, ktorí chcú mať svoju obľúbenú muziku vždy pri sebe,“ hovorí Marek Sojak z LG. „Práve pri dizajnovaní týchto reproduktorov sme mysleli predovšetkým na teenagerov a študentov, ktorí ocenia ich nízku hmotnosť, štýlový vzhľad a skvelý zvuk.“

Veľmi ľahký model PH1 s vstavaným farebným podsvietením je ideálny na použitie napríklad pri večernom grilovaní alebo party s priateľmi. Výdrž batérie je 5 hodín.

Modely PH2 a PH4 vynikajú svojou odolnosťou a to aj voči dažďu alebo striekancom vody. Navyše majú skvelý zvuk, dlhú výdrž (PH2 6 hodín, PH4 10 hodín), 360° reprodukciu zvuku a nízku hmotnosť. Funkcia Bass Boost zaisťuje perfektne čistý zvuk, funkcia Dual Passive Radiatores potom pri modeli PH4 zlepšuje kvalitu zvuku i basov.

Vzhľad modelu PH3 pripomínajúci malý svietnik z neho robí praktickú dekoráciu stola prestretého k večeri aj nenápadné ozvučenie večernej terasy. Okrem čistého zvuku a farebného podsvietenia je jeho veľkou prednosťou aj 10-hodinová výdrž batérie.

Modely PH2, PH3 a PH4 možno pripojiť aj k starším zariadeniam, ktoré nedisponujú Bluetooth (napr. MP3 či CD prehrávače). Pre ostatné zariadenia s Bluetooth umožňujú reproduktory simultánne pripojenie až dvoch rôznych prístrojov vďaka funkcii Multi Point.

Nové reproduktory budú predstavené v rámci veľtrhu IFA 2016 od 2. do 7. septembra, Hall 18, Messe Berlin a následne na českom a slovenskom trhu v priebehu tretieho štvrťroka.

Značky: