Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Žilinský predajca automobilov a od roku 2017 aj motocyklov značky BMW, spoločnosť MD-Bavaria Žilina, zriadil v rámci modernizácie svojich priestorov aj špeciálne predajné oddelenie s plochou 80 m2 zamerané na motocykle zo segmentu BMW Heritage, pričom potenciál vidia predovšetkým v modeli BMW R 18.

Vzhľadom na rozlohu ide o najväčší takto špecializovaný priestor na Slovensku. Zákazníci tu nájdu vystavených 6 motocyklov zo segmentu Heritage, pričom ťažiskovým bude model BMW R 18 s najväčším sériovo vyrábaným motorom typu boxer. Zároveň táto časť ponúkne aj široký sortiment príslušenstva pre tieto motocykle ako aj vybavenia pre jazdcov.

„Tento priestor sme zariadili podľa najvyššieho možného štandardu, aby ulahodil každému oku motorkára, pretože vďaka nášmu tímu predajcov motocyklov od nás zákazníci odchádzajú nielen s novým motocyklom, ale aj s vytvoreným kamarátskym vzťahom. Napríklad aj preto, že už tri roky každý mesiac organizujeme spoločné výjazdy s našimi zákazníkmi pod názvom Bikes & Coffee, kde po spoločnej kávičke a vzájomnej výmene zážitkov zatvoríme showroom a ideme spoločne jazdiť po Slovensku. Popri tom chceme byť lídrom trhu a radi robíme veci poriadne“, povedal Tomáš Bielik, manažér BMW Motorrad zo spoločnosti MD-Bavaria Žilina.

Predaj motocyklov v spoločnosti MD-Bavaria Žilina vznikol v roku 2017 na ploche 600 m2, čo bol v tom čase najväčší priestor venovaný motocyklom značky BMW Motorrad na Slovensku. Spoločnosť poskytuje záručný aj pozáručný servis, predaj nových a jazdených motocyklov, náhradných dielov či príslušenstvo a vybavenie pre jazdcov. Okrem toho ponúka aj nadštandardné služby ako umývanie motocyklov, ich zimné uskladnenie či zvážanie na servis v rámci územia celého Slovenska.

Oliver Rademacher, generálny riaditeľ spoločnosti BMW Slovenská republika, dodal: „Nielen automobily, ale aj motocykle sú pevnou súčasťou našej bohatej histórie aj prítomnosti. Som rád, že pre motocyklový svet na Slovensku a pre jeho priaznivcov prinášame spoločne s naším BMW partnerom novú dimenziu prémiových zážitkov. A navyše, to všetko v roku, keď priame zastúpenie spoločnosti BMW Group na Slovensku oslavuje výročie svojho vzniku.“

Žilina a jej okolie predstavujú ideálny priestor pre priaznivcov motocyklov. Blízke malebné regióny Orava, Kysuce, Liptov či Turiec poskytujú vynikajúce príležitosti na jazdenie. Nachádzajú sa tu kľukaté cesty, horské priesmyky ako aj obľúbené turistické destinácie, ktoré si za cieľ svojich výletov vyberajú motocyklisti z celého Slovenska. Je to nádherný kraj pre priaznivcov všetkých druhov motocyklov a práve nové predajné priestory zamerané na kategóriu Heritage môžu k značke pritiahnuť nových klientov, ktorých osloví nezameniteľný štýl týchto výnimočných strojov.

Značky: