Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 11. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Google Peňaženka dostala ďalšiu skvelú novinku, ktorá vám uľahčí život

Google Peňaženka patrí medzi najobľúbenejšie aplikácie pre Android smartfóny. Dôvod je ten, že je predinštalovaná v telefóne a zabezpečuje bezkontaktné platenie cez Google Pay. Google zároveň umožňuje, aby ste si do tejto aplikácie ukladali vernostné karty, letenky a ďalšie lístky, vďaka čomu ju môžete využívať nielen na platenie.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Rebríček fotomobilov podľa DxOMark má nového víťaza

Vytvoriť dobrý fotomobil si vyžaduje talent. Nie každý však má na to, aby sa umiestnil na popredných priečkach rebríčka DxOMark a zatiaľ čo v minulosti boli tieto priečky dynamickejšie, tak teraz sa už niekoľko mesiacov prvá pozícia nepohla. Na prvom mieste sa tak suverénne držal model Huawei Mate 60 Pro+ predstavený v septembri 2023 a hneď za ním bol Huawei P60 Pro, predstavený v marci 2023. Huawei to jednoducho s fotomobilmi vie, čo dokazuje aj v tomto rebríčku.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Elon Musk sa púšťa do súboja s Googlom: Predstavil klon YouTubu

Elona Muska netreba nijako zvlášť predstavovať. Ide o jedného z najbohatších ľudí na svete, ktorý sa snaží svoj vplyv prehlbovať nielen v technologickom svete (Tesla, SpaceX, Neuralink), ale aj v oblasti sociálnych médií. Po získaní siete Twitter sa Musk v snahe konkurovať platforme YouTube rozhodol spustiť novú televíznu aplikáciu pre inteligentné televízory Amazon a Samsung. Yahoo informuje, že aplikácia vyzerá „identicky“ ako aplikácia YouTube.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. TOP 10 najobľúbenejších filmov stiahnutých cez internet – 10. týždeň

Vraciame sa k dlhodobému priemeru a to troch noviniek za týždeň. Niežeby bolo menej filmov, no len niektoré sa dostanú medzi najsťahovanejšie. Na prvom mieste je Argylle, o samotárskej spisovateľke. Tá začne písať svoj román, no čoskoro si uvedomí, že dej v knihe odráža skutočné činy vo svete. Niečo podobné už sfilmované kedysi bolo. Sme zvedaví, ako sa podarilo tento námet stvárniť teraz.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Samsung uvádza novú hviezdu predaja telefónov: Galaxy A55 a A35. Poznáme ceny a darčeky

Stredná trieda smartfónov radu A patrí medzi najpopulárnejšie na slovenskom trhu. Modely A54 a A34 boli doteraz na vrchole predaja mobilných operátorov u nás. V poslednom čase sa pritom telefóny z rodiny Galaxy A oveľa viac priblížili najvyššiemu radu S a rozdiel v cene je tu podstatný.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Prečo sa smart hodinky odpájajú od telefónu a čo sa s tým dá robiť?

Smart hodinky sú skvelým doplnkom k mobilnému telefónu, pokiaľ fungujú tak, ako to ich výrobca zamýšľal. Bohužiaľ, niekedy sa môžete stretnúť so situáciou, že sa smart hodinky odpájajú od telefónu a vy neviete prísť na to, prečo sa tak deje. Nepomáha reštartovanie telefónu ani hodiniek a situáciu nezlepší ani opakované vypnutie a zapnutie Bluetooth pripojenia.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: