Nová generácia smartfónov by však mala potešiť cenou.

Skladateľný smartfón Galaxy Z Fold3, ktorý je niekoľko dní vo výrobe, sa mal dostať na trh v júli. Najnovšia správa však tvrdí, že aj tento smartfón bude uvedený na trh 27. augusta s modelom Galaxy Z Flip3.

Leaker Jon Prosser takisto informuje, že Samsung sa chystá uviesť na trh nové inteligentné hodinky Galaxy Watch4 a Watch Active4 ešte pred týmito dvoma smartfónmi – 11. augusta. Prosser však tvrdí, že nejde o dátumy ich predstavenia, ale o spustenie oficiálneho predaja.

Aj keď o týchto produktoch Samsung zatiaľ veľa informácií neposkytol, Max Weinbach z portálu Android Police zverejnil záhadný tweet, ktorý naznačuje, že juhokórejská spoločnosť predstaví Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, Galaxy Watch4 a Galaxy Watch Active4 už 3. augusta. Táto správa je podstatne optimistickejšia a je v súlade s očakávaným dátumom predstavenia novej generácie hodiniek Galaxy Watch4 a Active4.

Napríklad leaker Ice Universe v marci tohto roka uviedol, že hodinky Galaxy Watch4 a Galaxy Watch Active4 budú uvedené v 2. štvrťroku 2021, čo znamená, že mali na trh prísť v rozmedzí apríla až júna. Nové správy naznačujú, že plány spoločnosti Samsung sa zmenili.

Aj keď je dátum predstavenia novej generácie skladateľných smartfónov stále neistý, portál XDA-Developers informoval, že novinky by mali potešiť cenou, ktorá bude údajne až o 20 % nižšia, ako pri predchádzajúcej generácii. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

OnePlus Nord CE 5G: Slušná výbava za zaujímavú cenu (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.