Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo dnes predstavila rozsiahle zmeny vo svojich portfóliách značiek ThinkPad Yoga a ThinkCentre.

Nedávny prieskum spoločnosti Lenovo medzi viac ako 6000 firmami naznačuje, že bezpečnosť, mobilita a spoľahlivosť dnes patria medzi hlavné akútne problémy a viac ako štvrtina plánuje zaviesť konvertibilné zariadenia. Najnovšia generácia tenších a ľahších konvertibilných počítačov ThinkPad Yoga 260 a doteraz najrýchlejších desktopov radu  ThinkCentre boli vytvorené s cieľom poskytnúť zákazníkom riešenia ich kritických potrieb. 

ThinkPad Yoga navrhnutý pre novú generáciu zákazníkov 

ThinkPad_Yoga_260_Black_Product_Photography_08_v01_nowat

Údaje z Lenovo prieskumu ukázali, že 53% zamestnancov aspoň čiastočne pracuje z domu, 61% musí pracovne cestovať a 46% je vo veku medzi 18 a 34 rokov. Títo progresívni zákazníci sú vznikajúcou pracovnou silou,  budú v budúcnosti rozhodovať a aktívne vyhľadávajú špičkové technológie pre udržanie konkurenčnej výhody. Potrebujú skutočne spoľahlivé a mobilné zariadenia, bez kompromisov v oblasti výkonu.

ThinkPad_Yoga_260_Black_Product_Photography_05_v01_nowat

ThinkPad Yoga 260 je dokonalým riešením pre moderných užívateľov. Šikovná viacrežimová flexibilita užívateľom ponúka voľnosť pracovať podľa ich vlastných potrieb v režime, ktorý je pre danú úlohu ten najvhodnejší. Jedinečné prvky vo vybraných modeloch, ako napríklad bezdrôtové WAN pripojenie LTE-A, ktoré je až trikrát rýchlejšie ako LTE a voliteľné integrované zabezpečenie odtlačkom prsta a smart kartou poskytuje maximálnu ochranu údajov a produktivitu na cestách. A ešte presnejšie a nabíjateľné pero ThinkPad Pen Pro obohacuje zážitok z Windows 10  a v kombinácii s Lenovo aplikáciou WRITEit prináša revolúciu v tom, ako užívatelia využívajú a komunikujú so svojím ThinkPad Yoga notebookom.

IT manažéri môžu byť pokojní vďaka legendárnej spoľahlivosti ThinkPad a štandardným nástrojom nasadenia. Navyše, široká škála konfigurácií IT manažérom umožňuje reagovať na túžby a potreby koncových užívateľov. Sú dostupné v „polnočnej čiernej“ a striebornej farbe a  tieto produkty pracujú s najnovšími Intel Core procesormi 6.generácie, majú až 16GB pamäť a voliteľné PCIe SSD disky v Yoga 260 pre maximálny multirežimový výkon. Správa desktopu je jednoduchšia a efektívnejšia vďaka novej stanici OneLink+ Dock s dvojnásobne rýchlejšími prenosovými rýchlosťami v porovnaní s predchodcami, až do výšky 33Gbps, čo umožňuje natívny 4K displej a ďalšie pripojenia cez jeden jediný kábel.

 

Lenovo ThinkCentre M900Tiny láme rekordy

ThinkCentre-M-SFF-L_nowat

Pôvodný desktop v ultra malom formáte, ThinkCentre Tiny stále nemá konkurenciu pokiaľ ide o kombináciu veľkosti, výkonu, spoľahlivosti a neporovnateľnými možnosťami upevnenia a rozširovania. Hlavne, vďaka zavedeniu nového adaptéra Lenovo Pro WiDi je bezdrôtové pripojenie na WiDi displeji jednoduché a eliminuje sa tým zamotaná spleť káblov.

TINY3_0006_nowat

Pri poslednom internom benchmark porovnaní2, zariadenie ThinkCentre M900 Tiny prekonalo jeho najbližších konkurentov až o 48 percent a prvá generácia Tiny o 128 percent, sčasti vďaka podpore nového PCIe úložiska, ktoré ponúka až o 80 percent lepší výkon ako štandardné SSD disky. Séria ThinkCentre Tiny  tiež prehlasuje, že je „najbezprašnejším“ desktop počítačom na svete. Vďaka novému voliteľnému ThinkCentre prachovému krytu znižuje hromadenie výkonu a zvyšuje spoľahlivosť čo sa týka prachu až o 37 percent počas trojročnej životnosti, teda séria Tiny je spoľahlivejšia ako kedykoľvek predtým.

25L_nowat

Ďalšia generácia, vrátane nových M900z all-in-one, M900 Tower, desktopov malého formátu a desktopov Tiny M900, M700 a M600, bude chrániť dáta koncových užívateľov skalopevnými bezpečnostnými riešeniami, chrániacimi pred nežiaducim fyzickým vniknutím a zabezpečí ich kritické dáta. Navyše,  Lenovo rozšírilo svoje testovanie spoľahlivosti aj na portfólio ThinkCentre. Okrem šokových testov, testov pri páde, vibrácii a ďalších rozšírených skúšok spoľahlivosti, ThinkCentre Tiny taktiež podstupuje osem náročných Mil-spec testov, vrátane skúšok na  extrémne teploty, piesok a prevádzku vo vysokej nadmorskej výške, aby sa zabezpečilo, že v nadchádzajúcich rokoch budú naďalej poskytovať rýchly a spoľahlivý výkon prakticky v akomkoľvek prostredí.

M900z_Touch_Win-10-MiniStart_01_result_nowat

Séria ThinkCentre M, s najnovšími Intel Core procesormi 6.generácie, ponúka širokú škálu CPU, úložísk, grafických možností pričom upgrade a údržba sú zjednodušené. Riešenia správy ako sú Intel vPro, PC Cloud Manager a Microsoft SCCM sú určené na zníženie celkových nákladov vlastníctva a zjednodušujú pracovnú záťaž služieb podpory.

“S tým, že bolo predaných viac ako 100 miliónov ThinkPad zariadení a nespočetné množstvo desktopov, produkty značky Think už vyše 20 rokov neustále stoja v popredí inovácií v prospech zákazníkov. Vzniká nová generácia tých, ktorí budú rozhodovať, a práve táto skupina vyhľadáva špičkové technológie,” uviedol Tom Shell, senior viceprezident PC Business Group, Lenovo. “Najnovšie inovácie v zariadeniach ThinkPad Yoga a ThinkCentre Tiny ďalej odrážajú schopnosť a odhodlanie spoločnosti Lenovo zostať na špici a transformovať spôsob ako si vznikajúca pracovná sila môže zachovať konkurenčnú výhodu.”

Značky: