Technics uvádza na trh dve nové bezdrôtové slúchadlá do uší s potlačením šumu. Na tlačovke ukázal vlajkovú loď EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2. Slúchadlá sú navrhnuté špeciálne pre tých, ktorí vo svojom živote vyžadujú špičkovú kvalitu zvuku a pohodlie.

Technics EAH-AZ80
Technics EAH-AZ80

Slúchadlá sa stali neodmysliteľnou súčasťou nášho života. Bezdrôtové slúchadlá používame v rôznych častiach dňa a na rôzne účely – na účinné potlačenie hluku na cestách, ako spoľahlivú náhlavnú súpravu s mikrofónom pri online stretnutiach alebo počas cvičenia ako účinné zvukové zariadenie odolné voči potu.

Keď sa Technics navrhoval novú generáciu bezdrôtových slúchadiel True Wireless, zameral sa na vytvorenie modelu, ktorý by dobre fungoval pri rôznych životných štýloch, bol pohodlný na celodenné nosenie a eliminoval potrebu výmeny viacerých slúchadiel. Dôraz je na kvalitu zvuku, vysoké pohodlie či množstvo funkcií.

Technics EAH-AZ80
Technics EAH-AZ80

Nové modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 vám umožnia vychutnať si vysokú kvalitu zvuku a vyjadriť svoj osobitý štýl. Pri navrhovaní nových slúchadiel Technics využil svoje skúsenosti legendárnej zvukovej značky, aby zabezpečila čistú kvalitu zvuku tým, že sa zamerala na každý aspekt – reproduktor, akustický dizajn, mechanickú konštrukciu a digitálne spracovanie signálu – aby ste počuli každý detail.

Technics EAH-AZ80
Technics EAH-AZ80

Inteligentné funkcie nových modelov ponúkajú čisté hovory s pokročilou technológiou JustMyVoice, vynikajúce potlačenie šumu, dlhú výdrž batérie, viacbodové pripojenie až s tromi zariadeniami a bezdrôtové nabíjanie. Modely EAH-AZ80 aj EAH-AZ60M2 sú vyladené tak, aby dokonale sedeli. Využívajú štýlový a ergonomický dizajn, aby sa pohodlne nosili celý deň, a sú vybavené siedmimi rôznymi veľkosťami štupľov do uší.

Technics EAH-AZ80
Technics EAH-AZ80

Charakteristický čistý zvuk Technics

Využívajúc filozofiu zvuku Hi-Fi a inžinierske skúsenosti získané za 55 rokov, slúchadlá Technics True Wireless sú vhodnou voľbou pre každého, kto vyžaduje vysokú kvalitu.

Špičkové slúchadlá EAH-AZ80 sú vybavené novou 10 mm hliníkovou membránou s voľným okrajom, ktorá prináša vysokú kvalitu zvuku zo slúchadiel Technics True Wireless, rozširuje odozvu vysokých a nízkych frekvencií a zároveň znižuje nežiaduce rezonancie a skreslenie. Konštrukcia ozvučnej komory v modeloch EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 ukrýva akustickú kontrolnú komoru, ktorá optimalizuje prúdenie vzduchu pre prirodzene znejúce vokály a ďalšie stredné frekvencie: silné basy a harmonizér, ktorý vyhladzuje výšky a vytvára dynamický rozsah zvuku s menším skreslením. Výsledkom je bohatý, pohlcujúci a priestorový zvuk s plynulým a detailným zvýraznením, vďaka ktorému budete počuť každý detail.

Okrem toho modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 podporujú kvalitu zvuku s vysokým rozlíšením vďaka technológii Bluetooth a LDAC, ktorá poskytuje široký dynamický rozsah zvuku s rýchlou odozvou a vysokým rozlíšením.

Vynikajúca úroveň pohlcujúceho potlačenia hluku

V situáciách, keď sa chcete ponoriť do hudby alebo sa naplno započúvať do rozhovoru, sú slúchadlá EAH-AZ80 aj EAH-AZ60M2 vybavené patentovanou technológiou dvojitého hybridného potlačenia hluku, ktorá je najlepšia v tomto odvetví. Kombinácia digitálneho softvérového filtra a predného mikrofónu potláča hluk mimo slúchadiel, zatiaľ čo spätnoväzbový mikrofón v kombinácii s analógovým hardvérovým filtrom potláča hluk vo vnútri slúchadiel. Táto kombinácia umožňuje nastaviť úroveň potlačenia hluku podľa prostredia, či už ste doma alebo na cestách.

Zdroj: Technics

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.