David Coulthard sa v kokpite F1 preháňal Českom a Slovenskom.

Možno ste zachytili informáciu, že sa v Bratislave nedávno objavila Formula 1. Už vtedy sme predpokladali, že Red Bull pripravuje svoj vlastný marketingový obsah, avšak nečakali sme, že výsledkom bude tak skvelé video, ktoré je zároveň výbornou reklamou aj pre našu krajinu.

Video s názvom From Castle to Castle ponúka vo svojej 7-minútovej dĺžke viacero nádherných záberov na ikonické miesta Slovenska aj Česka. Začína v Prahe – David Coulthard štartuje v kokpite F1 svoju cestu na Pražskom hrade, pokračuje cez Karlov Most a po krátkej zastávke na Morave sa presúva na Slovensko.

Jeho cesta je „tak trochu cez Košice„, keďže prvou zastávkou je letisko v Poprade, kde si to rozdá s akrobatickým letcom. Nasleduje niekoľko desiatok sekúnd krásnych záberov na Tatry a na slovenské hrady a zámky. Nechýba krátka návšteva skanzenu v Pribyline a Coulthard prichádza do cieľovej zastávky, ktorou je Bratislava.

Ako už napovedá názov videa, výlet končí na Bratislavskom hrade. From Castle to Castle si môžete pozrieť na YouTube alebo na webe Red Bullu. Na oficiálnom webe nájdete aj zábery z nakrúcania a ďalší extra obsah.

Zdroj: Red Bull, YouTube

Prečítajte si aj:

Takto vyzerá party voz Red Bull Zubor (VIDEO TOUCHIT)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit