Nové vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete vo vašej obľúbenej predajni tlače. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať tiež cez mobilnú aplikáciu.

Nové číslo časopisu TOUCHIT
Nové číslo časopisu TOUCHIT je v predaji až do 15. 2. 2024

Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu.

Čo všetko v novom vydaní TOUCHIT nájdete?

V novom vydaní vás zavedieme do Číny, kde sa pozrieme do výrobných závodov značky Oppo. Uvidíte, ako sa vyrábajú a testujú ich smartfóny. V téme vydania sa venujeme všetkému, čo so smartfónmi súvisí, a tak nájdete tipy na vhodné príslušenstvo, aplikácie či rady ako spravovať a upravovať fotky priamo v telefóne.

Dočítate sa aj zaujímavý príbeh o tom, ako malé mestečko v Holandsku stojí za výrobou väčšiny čipov na svete. Poradíme vám aj s výberom smarthodiniek v komplexnom článku s najnovšími prírastkami na trhu.

V súťaži môžete vyhrať smartfón Honor 70, televízor Hisense či sonickú zubnú kefku. Zapojte sa do našich mesačných súťaží tu.

Nové vianočné vydanie TOUCHIT 11-12/2023 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné.

Teraz aj s darčekom – sonickou zubnou kefkou, smartkamerou či knihou. Cena predplatného začína už od 18,90 eura>>

Pozrite sa, čo v novom vydaní TOUCHIT ešte nájdete:

Šikovní pomocníci na profesionálne video so smartfónom

Vyskúšali sme pre vás pomocníkov, ktorí vám pomôžu pri tvorbe profesionálneho videa. Dá sa to aj so smartfónom, akčnou kamerou alebo aj fotoaparátom. Z našej skúsenosti odporúčame gimbal, externé mikrofóny, svetlá, softvér a všetko, čo budete potrebovať.

Inteligentné hodinky: Aký bol rok 2022?

Za posledných 12 mesiacov nám v redakcii prešlo rukami viac ako 20 inteligentných hodiniek, ktorých podrobné recenzie nájdete na podstránke FITIT.sk. V našom článku hodnotíme kľúčové novinky a zlepšenia, ktorými bol charakteristický rok 2022. Informácie v tomto článku vám pomôžu s výberom vašich nových hodiniek.

Garmin Epix Pro (Gen 2) 51 mmZdroj: TOUCHIT

Streamovacie služby na Slovensku: Ako sa v nich vyznať, a ktorú si vybrať?

Počet streamovacích videoslužieb, ktoré už fungujú aj na Slovensku, výrazne narástol. Otázka preto znie, ako sa v týchto službách vyznať, ktorú si vybrať a ako si nájsť čas, aby ste stihli sledovať všetok zakúpený obsah. Presne v tomto vám aj pomôžeme.

Disney+, HBO Max a NetflixZdroj: Disney, HBO, Netflix

Filmové a seriálové tipy (nielen) na Vianoce

Seriály sú už formátom, ktorý sme si obľúbili a radi trávime čas sledovaním príbehov obľúbených filmových postáv. Na druhej strane sú priaznivci filmov. Pre obe skupiny máme v tomto článku tipy, čo si pozrieť.

Sledovanie televízieZdroj: 123rf.com

Google TV Next 4K: Parádne multimediálne zariadenie

Multimediálne zariadenie, ktoré si môžete zobrať so sebou a využiť aj archív televízneho vysielania, streamovacie služby, či internetové služby, je veľmi výhodné. Najnovším prírastkom je Google TV Next 4K s najnovším operačným systémom.

Prehľadné diaľkové ovládanie s rýchlymi klávesmi na streamovacie službyZdroj: TOUCHIT

Vianočné nákupy s minimálnym rizikom

Čas pred koncom roka je spojený so zvýšeným počtom nákupov. Hľadáme rôzne akcie a zľavy ako aj zaujímavé námety na darčeky. Obchodníci to vedia a pripravujú rôzne akcie. Vedia to ale aj podvodníci, ktorí striehnu na našu neopatrnosť a na to treba myslieť. Práve na to upozorňujeme v našom článku.

Online nakupovanieZdroj: elements.envato.com
Online nakupovanie

Rýchlejšie kopírovanie a prečo sa niektoré stránky nezobrazujú?

Prinášame praktické tipy pre Windows a ukážeme vám, ako sa dá Prieskumník modifikovať do predchádzajúceho stavu. Je to jednoduchý proces, no treba na to externý program. Tiež sa dozviete, ako si zachovať súkromie v prehliadači, no aj to, že to súčasne môže byť na škodu k priamej funkčnosti web stránok.

Poznámkový blok vo WindowsZdroj: redakčná úprava

Prečítajte si aj:

Značky: