Nové vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete vo vašej obľúbenej predajni tlače. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať tiež cez mobilnú aplikáciu.

Nové vydanie TOUCHIT je v predaji až do 20. apríla 2024
Nové vydanie TOUCHIT je v predaji až do 20. apríla 2024

Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu.

V novom čísle nájdete množstvo informácií o tom, ako žiť zdravšie vďaka technológiám. Poradíme vám s výberom inteligentných hodiniek či smart náramku, prečo sa neoplatí kupovať si lacné hodinky s meraním EKG, aký cyklotrenažér si vybrať.

Poradíme vám aj aplikácie, ktoré vám pomôžu s cvičením alebo sledovaním ženského zdravia.

V súťaži môžete vyhrať smartkameru Niceboy či sonickú zubnú kefku. Zapojte sa do našich mesačných súťaží tu.

Nové vydanie TOUCHIT 1-2/2024 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné.

Teraz aj s darčekom – iON fénom Niceboy, smartkamerou či knihou. Cena predplatného začína už od 18,90 eura>>

Čo všetko v novom vydaní TOUCHIT nájdete?

CES 2024: V znamení umelej inteligencie

Výstava CES sa koná vždy na začiatku kalendárneho roka a následne určuje trendy na celý rok. Je to obrovské predstavenie noviniek, ktoré je ale značne orientované na regióny Severnej Ameriky. V našej reportáži prinášame novinky z oblasti spotrebnej elektroniky.

Syntetickí objavitelia nových svetov

Odvážiť sa tam, kam sa ešte nikto nevydal. Otvoriť brány, ktoré zostávali doposiaľ zavreté. Ak ste si doteraz mysleli, že objavovanie nového a hľadanie doposiaľ nemožného zostane naveky v ľudských rukách, veľmi ste sa mýlili. Systémy umelej inteligencie, založené na pokročilých hlbokých neurónových sieťach, to dokážu v nevídanom tempe, ktoré celkom premení vedu a výskum. Nie niekedy v ďalekej, či blízkej budúcnosti. Deje sa to všetko práve teraz.

Nad elektronikou nám rastie umelý mozog
Nad elektronikou nám rastie umelý mozog

Najlepšie aplikácie, s ktorými si zacvičíte aj doma

Návšteva fitnescentra nemusí byť úplne pre každého. Čoraz častejšie sa tak spoliehame na aplikácie v našich smartfónoch, ktoré dokážu zostaviť aj kompletný tréningový plán. V obchodoch s aplikáciami nájdete aplikácie pre úplných začiatočníkov, ktorí chcú stráviť cvičením maximálne pár minút denne. Aj pokročilí športovci dokážu naraziť na aplikácie, s ktorými svoj tréningový plán vylepšia. V tomto článku prinášame aplikácie určené pre obe tieto skupiny a naše skúsenosti.

fitnessZdroj: Unsplash (bruce mars)
Fitness

Smart cyklotrenažéry: Takéto bicyklovanie doma je zábava

Prívlastok smart nemajú iba telefóny, televízory, hodinky, ale aj cyklotrenažéry. Ide o zariadenia, ktoré v porovnaní so stacionárnymi bicyklami prinášajú pokročilejšie, realistickejšie, zábavnejšie a profesionálnejšie bicyklovanie na doma. Takýto sme v redakcii otestovali.

Cyklotrenažér TacxZdroj: Garmin

Najnovšie cenovo dostupné smartfóny od Xiaomi

Xiaomi začalo rok 2024 vo veľkom štýle. V januári uviedlo na trh celkovo 8 cenovo dostupných smartfónov v rámci značiek Redmi a POCO. Trojicu noviniek sme otestovali a v našom článku nájdete POCO M6 Pro, POCO X6 Pro a Redmi Note 13 Pro 5G.

Redmi Note 13 Pro 5G vs. POCO X6 ProZdroj: TOUCHIT
Redmi Note 13 Pro 5G vs. POCO X6 Pro

Slúchadlá vhodné na športovanie

Spomedzi množstva slúchadiel na trhu nájdeme aj špecializované modely. Napríklad také, ktoré sú vhodné na športovanie a pohybové aktivity. Predsa len je dôležité, aby slúchadlá nevypadávali z ucha, držali čo najlepšie, ale zároveň nespôsobili prípadné zranenie

Sony InZone Buds WF-G700NZdroj: TOUCHIT
Sony InZone Buds WF-G700N

Ekosystém (nielen) Android zariadení

Ekosystém bol vždy prednosťou predovšetkým firmy Apple. Všetky jej produkty sú vzájomne prepojené a ak máte viacero zariadení tejto značky, je to pre vás výhoda. Všimli si to aj ostatné firmy zo sveta Android/Windows a idú tiež týmto smerom. Ekosystém je pritom otázkou konkrétnej firmy, aj keď do neho prispieva aj výrobca operačného systému.

armada android od googluZdroj: neotam / Pixabay

Tipy a odporúčania na programy na správu hesiel

Mnohí používatelia neznášajú heslá a považujú ich za nutné zlo. Najmä, ak si k tomu pripočítame fakt, že viaceré služby vynucujú, aby ste si vytvorili komplikované heslo a používali unikátne heslo v každej službe. Bohužiaľ, akokoľvek sa to niekomu nemusí páčiť, nejde o rozmar prevádzkovateľov služieb, ale o nutnosť z hľadiska bezpečnosti používateľských dát. V tomto článku poradíme s výberom správcu hesiel.

Heslo PasswordZdroj: CSOonline

Nové vydanie TOUCHIT 1-2/2024 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné.

Teraz aj s darčekom – iON fénom Niceboy, smartkamerou či knihou. Cena predplatného začína už od 18,90 eura>>