Nové vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete predaji.  Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať tiež cez mobilnú aplikáciu. Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. Čo všetko v novom vydaní TOUCHIT nájdete?

Nové čísloZdroj: TOUCHIT

V novom vydaní TOUCHIT sme sa zamerali na Vianočnú poradňu. Odporučíme vám produkty, ktorými môžete potešiť vašich blízkych pod vianočným stromčekom. Pomôžeme s výberom slúchadiel, inteligentných hodiniek, smartfónov, notebookov, tabletov, pomôcok na nakrúcanie videa, televízorov či zariadení pre starostlivosť o domácnosť a tiež o telo.

Na zúbok sa pozrieme aj novému iPhonu 13 Pro a zhodnotíme jeho vylepšenia. Prinášame nový pohľad do pokroku mobilnej fotografie. Poradíme vám, ako sa dá na Slovensku platiť hodinkami a v novom vydaní TOUCHIT tiež nájdete užitočné tipy, ako čistiť elektroniku.

To však nie je všetko. Nové vydanie TOUCHIT je nabité informáciami, ktoré by ste nemali zmeškať. Navyše teraz prinášame súťaž o televízor Hisense v hodnote viac ako 900 eur. Zapojiť sa môžete tu.

V našich mesačných súťažiach zase hráte o reproduktor a slúchadlá Niceboy, slúchadlá Motorola či masážny prístroj. Zapojte sa do našich mesačných súťaží tu.

Nové vydanie TOUCHIT 9-10/2021 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné, teraz iba za 12,50 eura>>

Pozrite sa, čo v novom vydaní TOUCHIT ešte nájdete:

Platenie inteligentnými hodinkami na Slovensku

Platenie inteligentnými hodinkami môže byť pre určitú skupinu používateľov užitočná funkcia. Nech už je dôvod, prečo zvažujete inteligentné hodinky s bezkontaktnými platbami akýkoľvek, v roku 2021 sú na trhu štyri riešenia, ktoré fungujú na Slovensku.

Vitajte na počiatku éry zázrakov výpočtovej fotografie

Výpočtová fotografia
Výpočtová fotografia

Výpočtová fotografia je masívnym pilierom, na ktorom stojí obrovský pokrok mobilnej fotografie v posledných rokoch. Pod týmto relatívne sucho pôsobiacim pomenovaním sa totiž ukrýva absolútny technologický zázrak, ktorý úplne definoval súčasnú podobu fotografovania.

Vyberáme najlepšie produkty na Vianoce

VianoceZdroj: 123rf.com
Vianoce

Prinášame vám kompletného sprievodcu tými najpopulárnejšími produktami pod vianočný stromček. Postupne tak preberáme televízory, robotické vysávače, smartfóny, notebooky a tablety, inteligentné hodinky a fitness náramky, slúchadlá, multimediálne reproduktory, pomôcky na tvorbu videa, zariadenia na starostlivosť o telo, ale aj pomôcky na čistenie počítača a jeho príslušenstva.

Tablety vstávajú z mŕtvych

XiaomiZdroj: Xiaomi
Xiaomi

V redakcii sme testovali až štyri tabletové novinky so systémom Android. Zdá sa, že táto kategória nabrala po pandémii nový dych a nastala doba si zaobstarať správny tablet.

Hisense 65A9G: OLED televízor so 65-palcovým displejom

65-palcový OLED televízor s pomerne atraktívnou cenou dorazil do našej redakcie a pri teste sme boli spokojní s kvalitou obrazu aj zvuku. Zaujímavosťou je vlastný operačný systém ako aj certifikácia pre IMAX Enhanced.

Aký je Windows 11?

Windows 11Zdroj: Microsoft
Windows 11

Microsoft sprístupnil najnovšiu verziu operačného systému Windows. V redakcii sme tento nový operačný systém používali od konca júla a v našom článku sa podelíme o dojmy z reálneho používania.

Nové vydanie TOUCHIT 9-10/2021 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné, teraz iba za 12,50 eura>>

Značky: