Novinky môžete získať s paušálmi Go alebo balíkom Love.

Orange rozšíril portfólio svojich zariadení o ďalšie novinky – štýlový notebook Honor MagicBook 15, bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro a interaktívnu LEGO stavebnicu.

Orange ponúka notebook Honor MagicBook 15 s kvalitnou a ľahkou hliníkovou konštrukciou za 609 eur. Vyznačuje sa týmito parametrami:

  • 15,6-palcový IPS LCD Full HD displej
  • procesor: AMD Ryzen 5 3500U
  • grafická karta: Radeon Vega 8
  • RAM: 8 GB DDR4 SDRAM
  • pevný disk: 256 GB SSD
  • senzor odtlačkov prstov
  • farba: sivá – Space Gray

Bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro s aktívnym potlačovaním okolitého hluku sú v ponuke Orangeu za 269 eur. Slúchadlá dokážu pracovať okolo 4 hodín na jedno nabitie, ale s priebežným dobíjaním v puzdre so samostatnou batériou až do 24 hodín.

Posledná novinka, interaktívna LEGO stavebnica LEGO Hidden Side Temný maják je u operátora k dispozícii za cenu 50 eur a ponúka zážitok z hry v rozšírenej realite pre jedného alebo viacerých hráčov. Temný maják (70431) v sebe spája otvorenú tvorivú LEGO stavebnicu s hrou v mobilnej aplikácii, kde interakcia s modelom spúšťa udalosti v digitálnom svete. Aplikácia Lego Hidden Side využíva rozšírenú realitu a je kompatibilná s vybranými zariadeniami so systémom iOS a Android. Stavebnica obsahuje 540 dielikov veľkosti 29 x 22 x 18 cm.

Všetky zariadenia môžu zákazníci Orangeu získať s paušálmi Go alebo balíkom služieb Love na splátky už od 1 eura. Zároveň, všetky zariadenia si môžu zákazníci zakúpiť bezpečne z pohodlia svojich domovov cez Orange eshop, fyzická návšteva predajne nie potrebná.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Honor predstavil notebooky MagicBook: Lákajú cenou, v predaji budú aj u nás

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit