Oddýchnuť si pri dobrom seriáli je skvelým spôsobom na relax, najmä v týchto jesenných mesiacoch.

Počasie nás už von toľko neláka, narozdiel od toho sa však chceme zamotať do teplej deky, spraviť si čaj a oddýchnuť si pri dobrom seriáli. Čo si však pozrieť? Streamovacie služby ako HBO Max, Disney+ aj SkyShowtime prinášajú mnohé filmové aj seriálové novinky, ktoré potešia fanúšika akéhokoľvek žánru. Medzi novými seriálmi však tieto služby prinášajú aj nejaké tie staršie klasiky, ktoré vás môžu potešiť. A ak ste si medzi výberom filmových noviniek nevybrali, je čas pozrieť sa po nejakom tom dobrom seriáli.

Pán času (Disney+)

Už tento rok príbeh známy aj pod názvom Doctor Who oslávi 60. výročie. Populárny seriál, ktorého prvá séria prišla na obrazovky ešte v roku 2005, však tento mesiac získa tri špeciálne epizódy, ktoré budú klasifikované ako výročné. Tieto tri epizódy získajú označenie ako Vesmírna príšerka, Do neznámych končín a Chichot. Disney+ tieto epizódy prinesie už 25. novembra a fanúšikovia populárneho seriálu sa majú na čo tešiť.

Fellow Travelers (SkyShowtime)

Služba SkyShowtime prináša nový seriál s 8 epizódami, ktoré sa budú venovať milostnému príbehu a politickému trileru. Hlavnými postavami príbehu sú dvaja mladíci, ktorí medzi sebou majú románik, avšak vo veľmi nevhodnom čase. Politická situácia v krajine sa točí okolo vojny proti delikventom a sexuálnym deviantom, čo nehrá tomuto mladému páru úplne do karát. Prvá epizóda prichádza na SkyShowtime už 19. novembra a ďalšie epizódy budú vychádzať každý týždeň.

Fellow Travelers SkyShowtimeZdroj: SkyShowtime
Fellow Travelers

Obžalovaní (HBO Max)

Americký krimiseriál Obžalovaní si budete môcť pozrieť na platforme HBO Max a zaujme vás najmä ak vás zaujímajú súčasné témy spoločnosti. V seriáli sa rozoberá problematika rás, tried, rodovej identity či duševného zdravia alebo práva na voľbu. Stretnete sa s pohľadom obyčajných ľudí, ktorí sa ocitli v nepriaznivej situácii, čo robí seriál ešte zaujímavejším.

Obžalovaní HBO MaxZdroj: HBO Max
Obžalovaní

Vražda na konci sveta (Disney+)

Vražda na konci sveta je novým seriálom v platforme Disney+, ktorý vychádza už 14. novembra. Ide o mysteriózny seriál s pomerne netradičným detektívom. Je ním mladá technologicky zručná hackerka z generácie Z. Tá sa ocitne na pobyte, kde je jeden z účastníkov zavraždený a je len na nej, aby odhalila páchateľa, dokázala, že šlo o vraždu a zachránila tak životy ďalších účastníkov tohto pobytu.

Frasier (SkyShowtime)

V novom seriáli v rámci služby SkyShowtime sa odkrýva nová kapitola života Frasiera Cranea, ktorý sa vracia do Bostonu a čakajú ho nové životné výzvy a plnenie jeho snov. V hlavnej úlohe sa opäť objavil Kelsey Grammer, no čaká nás aj množstvo nových postáv napríklad v podobe Frasierovho syna. Prvá a druhá epizóda série sa v službe objavila už 3. novembra a ďalšie epizódy budú vychádzať každý týždeň.

Frasier SkyShowtimeZdroj: SkyShowtime
Frasier

Zdroj: HBO Max, Disney+, SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.