Seriál Víťaz štartuje už 4. septembra 2023.

Víťaz je prvý pôvodný slovenský seriál na SkyShowtime, ktorý bude mať už 4. septembra 2023 premiéru exkluzívne na tejto streamovacej službe. V dlho očakávanom rodinnom komediálnom seriáli režiséra Jana Hřebejka, oceneného na Berlinale a držiteľa Českého leva, sa predstaví hviezdne obsadenie vrátane Adyho Hajdu a Ivany Chýlkovej.

Víťaz je rodinná komédia, ktorá sleduje život Viktora Hudáka (Ady Hajdu), bývalého premiéra malej európskej krajiny, ktorý sa po desaťročí snaží získať späť srdcia svojej rodiny, ktorú počas svojej politickej kariéry zanedbával. Snaží sa začleniť do bežných činností a zároveň sa pokúša získať späť náklonnosť svojich dcér a manželky.

Jeho cesta je plná nečakaných a úplne nových každodenných výziev, ktoré niekedy prekonávajú tie, s ktorými sa stretol počas svojho pôsobenia v parlamente. Seriál s kombináciou humoru a drámy skúma dobrodružnú cestu Viktora, jeho dcér, manželky a najbližších.

Seriál Víťaz na SkyShowtimeZdroj: SkyShowtime
Seriál Víťaz na SkyShowtime

Scénar napísala Dzurindová dcéra

Víťaza režíroval renomovaný český filmár Jan Hřebejk (kultová česká komédia Pelíšky), scenár napísala Zuzana Dzurindová a hlavným kameramanom je Martin Šácha. V hlavných úlohách sa po boku Adyho Hajdu predstavia Ivana Chýlková, Natalia Germani, ale aj mladé vychádzajúce hviezdy Petra Dubayová a Rebecca Rigová.

Ďalšie herecké obsadenie tvoria Noël Czuczor, Milan Ondrík, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Vladislav Plevčík, Sarah Arató a Štefan Martinovič. Hlavným producentom seriálu je Jan Bílek, výkonným producentom Aleš Týbl. Ďalšími producentmi, ktorí sa na seriáli podieľali, sú Tereza Polachová a Steve Matthews. Seriál Víťaz sa natáčal prevažne v Bratislave.

Trailer na seriál Víťaz si môžete pozrieť na Youtube:

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit