Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Uvádzame prehľad posledných noviniek týkajúcich sa značky OMEN, vrátane veľkých zmien v OMEN Command Center, predovšetkým v podobe premenovania na OMEN Gaming Hub, nových funkcií a vylepšení celej platformy. Tiež vám ponúkame malý náhľad na vôbec prvú hru, ktorú svetu predstavila iniciatíva OMEN Presents. Jej svetová premiéra prebehla počas udeľovania cien The Game Awards.

OMEN Presents je iniciatíva spoločnosti HP zameraná na spoluprácu s hernými vývojármi s cieľom prinášať na platforme PC inovatívne herné zážitky. Poskytuje vývojárom nástroje a zdroje na to, aby svoje hry mohli ponúknuť masám, vrátane takých výhod podnecujúcich k spolupráci, ako je prístup k beta verziám, darčekom a ďalšiemu obsahu vytvoreného počas životného cyklu hry.

Máme to potešenie vám oznámiť, že prvým titulom, ktorý túto novú iniciatívu uvedie na scénu, je Road 96 vyvinutý spoločne s DigixArt. Táto hra prekračuje doterajšie bariéry, pretože ide o procedurálne generovaný 3D príbeh, v ktorom každá cesta, na ktorú sa vydáte, bude iná. Trailer k tejto jedinečnej hre bol predstavený na The Game Awards (prvý náhľad je dispozícii v Dropboxe) a predpokladá sa, že hra vyjde koncom roka 2021.

S potešením tiež predstavujeme OMEN Gaming Hub, novú generáciu OMEN Command Center – s novou rozsiahlou sadou funkcií zameraných na ešte dokonalejšie zážitky v celom spektre hier, vrátane vylepšení týkajúcich sa výkonu, hrania či hráčskej komunity. Medzi nové funkcie a aktualizácie patria:

  • OMEN Light Studio (BETA): Centrálne miesto na synchronizáciu všetkých zariadení podporujúcich osvetlenia OMEN RGB. Umožňuje vytvárať rôzne svetelné efekty pre všetky zariadenia s RGB osvetlením a otvára možnosti personalizovaných, prepracovaných a interaktívnych schém osvetlenia.
  • Undervolting: Umožňuje hráčom znížiť spotrebu energie a zahrievanie procesora. Táto funkcia obsahuje jedinečný algoritmus s názvom Inteligentný režim, ktorý po aktivácii stroj ochladí, a napriek tomu mu umožní podávať stále vysoký výkon.
  • OMEN Gallery: V úplne novej galérii nájdete nádherný výber tapiet, vrátane našej kolekcie Z Ambassador. Obľúbenú tapetu si môžete „olajkovat“, stiahnuť alebo nastaviť ako pozadie.
  • Homepage 2.0: Neustále sa vyvíjajúca domovská stránka má prepracované rozloženie používateľského rozhrania, uprostred teda ľahšie nájdete „My Gear“, a zobrazuje banner „My Services“.  Používatelia tak majú lepší prehľad o všetkom podstatnom, čo daná funkcia ponúka. Hráči si tiež môžu aplikáciu nainštalovať a spustiť priamo.
  • My Games 3.0: Stavia na svojom základe a pridáva funkcie vyhľadávania, filtrovania a organizácie knižnice hier. Teraz zahŕňa aj prehľady stránok o jednotlivých hrách obsahujúce snímky obrazovky, recenzie v médiách a odkazy na oficiálnej kanály.

Značky: