Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rodina produktov privátnej značky AlzaPower sa rok od uvedenia na trh rozrástla o rad atraktívnych noviniek.

Tou najočakávanejšou je prenosná batériová stanica s obrovskou kapacitou 462 Wh, ktorá zvládne napájať aj dve zariadenia so štandardnou 230 V zásuvkou. Ponuku doplňujú ešte štýlové reproduktory, USB a HDMI káble, či bezdrôtová rýchlonabíjačka. Značke AlzaPower sa v materskom e-shope veľmi dobre darí, len za H1 se predali desaťtisíce týchto produktov, najviac nabíjacie a HDMI káble.

Pod označením AlzaPower nájdu zákazníci v slovenskom e-shope už viac ako 170 rôznych artiklov z oblasti elektroniky, príslušenstva a batérií. Všetky prešli vlastním vývojom a prinášajú tak nielen  overenú kvalitu, ale aj EKO friendly dizajn vďaka papierovému baleniu bez lepidiel, blistrov a s potlačou na báze sójových bôbov. Medzi zákazníkmi si privátny brand získal veľkú obľubu – od uvedenia v minulom roku v júli už Alza predala takmer štvrť miliónov produktov. Najlepšie sa pritom darí káblom typu HDMI a Lightning MFi. Druhé miesto obsadzujú powerbanky a nabíjačky s viac než 30-tisícami predaných kusov. A sortiment e-shop neustále rozširuje.

„Horúcou novinkou tohtoročného leta je multifunkčná batériová stanica AlzaPower Station PS450, ktorá nájde uplatnenie v prírode, pri rybárení, kempovaní, na stavbe, jednoducho kdekoľvek, kde je potrebný výkonný zdroj energie. Okrem vysokokapacitných batérií je osadená dvoma štandardnými 230 V AC zásuvkami, USB konektormi, autozásuvkou či DC výstupmi, vďaka čomu je možné napájať širokú škálu elektronických zariadení naraz – od mobilov po televízor. A ako bonus obsahuje tiež integrovaný Bluetooth reproduktor aj výkonné LED svetlo,“ popisuje Business development manager Alza.cz Jan Rajdl. Stanicu je tiež možné dobíjať zo solárneho panelu, a vďaka svojej nízkej váhe (5,5 kg) a praktickému madlu sa veľmi ľahko prenáša. Predává sa za 389,90 €.

Pre milovníkov hudby a štylového dizajnu pripravila Alza zase nový rad Bluetooth reproduktorov AlzaPower VORTEX V2 a AlzaPower AURA A2, ktoré sú vyrobené z prémiových materiálov a okrem skvelého zvuku sľubujú výdrž až 10 hodín a možnosť spárovania jednotlivých zariadení do väčšieho celku. Novinky doplňuje ešte bezdrôtová nabíjačka AlzaPower WF210 Wireless Fast Charger, HDMI a dobíjacie káble odpovedajúce najmodernejším štandardom (USB i USB-C), napr. extrémne odolný AlzaPower AluCore USB-C to Lightning s oficiálnou Apple certifikáciou MFi.

Ešte v tomto roku sa chce privátna značka zamerať aj na vodičov a priniesť im produkty AlzaPower spojené s cestovaním a automobilmi.

Viac o produktoch tu.

Videorecenzia AlzaPower Station.

Značky: