Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rokovania naďalej prebiehajú aj s ďalšími poskytovateľmi televíznych služieb, aby si Markízu KRIMI mohlo vychutnávať čo najviac divákov.

Už v pondelok 6. júna 2022 odštartuje svoje vysielanie nová televízna stanica Markíza KRIMI, zameraná na špičkové seriály a filmy s kriminálnou a detektívnou tematikou. Skupina Markíza sa dohodla na jej šírení s drvivou väčšinou najdôležitejších káblových, satelitných či IPTV operátorov.

„Teší nás, že distribuční partneri pozitívne reflektovali na atraktívnu programovú ponuku našej novej stanice Markíza KRIMI. Celodenný prúd tých najobľúbenejších kriminálnych a detektívnych seriálov a filmov si tak bude môcť vychutnávať veľká väčšina zákazníkov platených televíznych služieb,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Zaradenie stanice Markíza KRIMI do svojich programových ponúk potvrdili najvýznamnejší televízni poskytovatelia ako Slovak Telekom (Magio TV, Magio Sat, Magio Go), M7 Group (Skylink, freeSAT), Orange Slovensko (Orange TV), či DIGI Slovakia (DIGI TV). Markízu KRIMI budú ponúkať tiež ANTIK Telecom, O2 Slovakia, Satro, Slovanet, DSi Data, SledovanieTV, Lepšia.TV, Kuki TV a okolo 50 ďalších stredných a menších operátorov.

„Naďalej sme v rokovaní so spoločnosťou UPC Broadband Slovakia a ďalšími poskytovateľmi televíznych služieb. Naším cieľom je, aby bol signál stanice Markíza KRIMI dostupný čo najväčšiemu počtu divákov,“ dodal Matthias Settele. Markíza KRIMI nateraz z kapacitných dôvodov prevádzkovateľa nebude súčasťou platenej služby Plustelka, ktorú poskytuje DVB-T operátor Towercom.

Úplne prvým programom na Markíze KRIMI bude v pondelok 6. júna 2022 o 8:30 hod. ráno slovenská premiéra detektívneho filmu Agatha Christie: Hniezdo supov (Crooked House), v ktorom si zahrali aj hviezdy ako Glenn Close či Gillian Anderson. Diváci sa môžu tešiť napríklad aj na celosvetový seriálový hit Kosti či kultový detektívny seriál Slečna Marplová. Markíza KRIMI však postupne prinesie aj premiérové série úspešne etablovaných seriálov ako Myšlienky vraha, NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, či NCIS: Los Angeles, ale tiež viaceré exkluzívne novinky, ako napríklad seriál Whiskey Cavalier.

Všetky najaktuálnejšie informácie a novinky v súvislosti s novou stanicou Markíza KRIMI môžu diváci už teraz nájsť na jej webe krimi.markiza.sk, ako aj na oficiálnom profile na Facebooku.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.