Bude súčasťou série K40.

Spoločnosť Redmi odhalila ďalšie podrobnosti o svojom novom hernom telefóne vrátane dátumu jeho uvedenia. Telefón dorazí 27. apríla a bude súčasťou rodiny Redmi K40. Oficiálny názov zariadenia je Redmi K40 Game Enhanced Version a bude sa od svojich súrodencov K40 odlišovať.

Nový telefón je prispôsobený na horizontálne držanie, takže aj všetky potrebné ovládacie prvky sa nachádzajú v hornej časti. Oproti ostatným zástupcom série Redmi K40 je odlišný aj dizajn fotoaparátu. Herný smartfón dostane do výbavy dva veľké objektívy, medzi ktorými sa nachádza tretí, no bez svetelného LED zvýraznenia. 

Osvetlenie sa aktivuje, keď je zapnutý herný režim. Ten sa spúšťa hardvérovým tlačidlom, ktoré sa nachádza vedľa ovládacích tlačidiel.  To by mohlo znamenať, že tlačidlá na ovládanie hlasitosti sa presunuli a nachádzajú na ľavej strane. Nebude pritom žiadnym prekvapením, že všetky ovládacie zostanú na jednej strane.

Do predstavenia zostáva ešte týždeň, takže očakávame, že dovtedy sa o tejto cenovo dostupnej hernej novinke dozvieme ešte viac zaujímavostí.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Vyhrajte rozširovač Wi-Fi signálu Xiaomi

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.