Nasledujúca generácia iPad Pro by mala dostať až trojitú zadnú kameru. Klasická iPad verzia by mala byť dodávaná s dvomi zadnými kamerami.

Všeobecné očakávania naznačujú, že Apple by mal predstaviť iPhone s trojitým fotoaparátom. Rovnakým smerom by sa podľa všetkého mali vybrať aj iPady. Chystaný iPad Pro by teda nemal byť výnimkou.

Koncom tohto roka by mala spoločnosť Apple predstaviť novinky pre iPad a iPad Pro zariadenia. Pravdepodobným krokom spoločnosti by malo byť použitie až trojitého zadného fotoaparátu. Doterajšie domnienky potvrdzuje aj dodávateľská sieť. 

Napriek tomu, že Apple zaviedol systém duálnych kamier v niekoľkých najnovších smartfónoch iPhone, nepoužil to pri tabletoch iPad. Posledný iPad Pro má len jeden 12-megapixelový fotoaparát, najnovší iPad Mini, iPad Air a iPad sú naopak dodávané s 8-megapixelovým fotoaparátom. 

Systém viacerých fotoaparátov by mohol byť súčasťou ambícií Apple o rozvoj rozšírenej reality. Začiatkom tohto roka bolo totiž povedané, že systém trojitých kamier bude používaný práve pre rozšírenú realitu.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Inteligentné hodinky Apple Watch zrejme budú pomáhať aj pri včasnom odhalení demencie

Značky: