Manuálne si ho môžete nainštalovať už dnes.

Microsoft oficiálne sprístupnil vynovenú verziu prehliadača Microsoft Edge. Ten využíva jadro Chromium, ktoré je základom konkurenčného Google Chrome a niektorých ďalších prehliadačov.

Funkciám a vlastnostiam vynoveného prehliadača Microsoft Edge sme sa podrobnejšie venovali v tomto článku. Aktuálnou informáciou je však to, že Microsoft sprístupnil finálnu verziu na stiahnutie a v blízkej budúcnosti ju bude automaticky distribuovať všetkým používateľom systému Windows 10 cez funkciu Windows Update.

Pokiaľ si chcete Microsoft Edge stiahnuť už dnes, môžete tak spraviť cez oficiálnu stránku Microsoftu – TU. Nová verzia prehliadača po nainštalovaní nahradí pôvodný Edge, ktorý je predinštalovaný v systéme Windows 10. Z oficiálnej stránky si tiež môžete stiahnuť finálnu verziu pre platformy Windows 7 a 8, či pre macOS.

Pokiaľ vynovený Edge nechcete získať hneď, Microsoft ho bude počas najbližších mesiacov automaticky sprístupňovať všetkým používateľom. Nezľaknite sa teda, keď sa vám časom zmení ikonka tohto prehliadača.

Zdroj: Microsoft

Prečítajte si aj:

Vynovený internetový prehliadač Microsoft Edge: Konkurencia aj pre Google Chrome

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit