Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Telefón Moto e14, ktorý je navrhnutý tak, aby podnecoval vášeň pre zábavu, sa môže pochváliť mimoriadne jasným 6,6-palcovým ultraširokouhlým displejom poskytujúcim ohromujúci obraz a bezproblémové skrolovanie vďaka plynulej obnovovacej frekvencii 90 Hz.

S režimom vysokého jasu sa displej automaticky prispôsobuje vonkajším podmienkam pre optimálnu viditeľnosť, pričom dosahuje špičkovú úroveň jasu až 537 nitov, zatiaľ čo režim nočného svetla znižuje namáhanie očí pri slabom osvetlení. Ako doplnok k displeju poskytuje Dolby Atmos® viacrozmerný zvukový zážitok s väčšou hĺbkou, čistotou a detailmi pri obľúbenej zábave používateľov.

Moto e14 je vyrobený z prémiových materiálov s vysokokvalitnou matnou povrchovou úpravou, je tenký a ľahký, takže sa pohodlne zmestí do vrecka bez toho, aby sa znížila kapacita batérie alebo veľký displej. Toto zariadenie je chránené sklom Corning® Gorilla® Glass 3, vďaka ktorému je obrazovka lepšie chránená pred poškriabaním a prípadným poškodením. Má tiež vodoodpudivú konštrukciu s krytím IP522, takže toto zariadenie je skonštruované tak, aby odolalo poliatiu, postriekaniu a každodennému opotrebovaniu.

Moto e14 sa môže pochváliť aj efektívnym krytom fotoaparátu, ktorý zaručuje vyvážený dizajn pri zachytávaní profesionálne vyzerajúcich fotografií. moto e14 zachytáva ostré a úžasné fotografie a videá vďaka fotoaparátu s umelou inteligenciou. Či už ide o úchvatnú krajinu alebo skupinové selfie s priateľmi, moto e14 zaručuje, že každý obrázok bude ostrý, jasný a živý. Moto e14 umožňuje používateľom popustiť uzdu svojej kreativite a ľahko zachytiť nezabudnuteľné momenty.

Pod elegantným zovňajškom sa skrýva spoľahlivý osemjadrový procesor, ktorý sa postará o plynulé zážitky, od pohlcujúcich videohovorov až po pokročilé možnosti fotografovania s umelou inteligenciou, zatiaľ čo RAM Boost3 pridáva až 2 GB4 / 8 GB5 virtuálnej pamäte RAM navyše pre plynulejší multitasking. Moto e14 je poháňaný masívnou 5000mAh batériou, vďaka ktorej sa spotrebitelia zabavia len na jedno nabitie. Vďaka 15W rýchlemu nabíjaniu6 si môžu používatelia rýchlo nabiť smartfón a bez zdržania sa vrátiť k tomu, čo je dôležité.

Nový moto e14 zlepšuje zábavu na cestách a poskytuje plynulý a pohlcujúci zážitok pre všetkých nadšencov zábavy.

Dostupnosť

moto e14 bude k dispozícii v troch farbách: Graphite Grey, Pastel Green a Pastel Purple a bude dostupný s počiatočnou odporúčanou cenou 89 eur.

Značky: