Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Motorola predstavuje moto g34 5G, svoje najdostupnejšie 5G zariadenie, ktoré stelesňuje poslanie rodiny moto g sprístupniť technológiu všetkým.

Moto g34 prichádza s pohlcujúcim zážitkom zo zábavy, ktorý kombinuje kompaktný displej, vysokú obnovovaciu frekvenciu, bezchybný zvuk a pokročilý systém fotoaparátov pre ohromujúce snímanie obrazu. Toto zariadenie je výkonným nástrojom pre používateľov na konzumáciu obsahu, snímanie a bezproblémové pripojenie. Robustná 5000 mAh batéria1 na dlhodobé používanie v kombinácii s elegantným dizajnom a príjemným pocitom na dotyk z neho robí výnimočné zariadenie.

Nový moto g34 5G sa môže pochváliť 6,5-palcovým displejom s obnovovacou frekvenciou 120 Hz2, ktorý poskytuje neuveriteľne plynulý zážitok z hrania hier a prehrávania videa. Pohlcujúci dizajn s 85 % pomerom obrazovky k telu vylepšuje filmy, hry a videorozhovory a ponúka rozsiahly pohľad. Veľké stereo reproduktory prinášajú zvuk z každého smeru, ponúkajú vylepšené basy, čistejšie vokály a vylepšenú čistotu pri vyšších hlasitostiach. Zvukový zážitok vyladený technológiou Dolby Atmos® odomyká spotrebiteľom nové emocionálne dimenzie, aby si mohli vychutnať svoju obľúbenú hudbu, hry a programy . Certifikovaný zvukový systém vo vysokom rozlíšení zaisťuje profesionálny zvukový zážitok na káblových aj bezdrôtových slúchadlách alebo externých reproduktoroch.

Používatelia môžu využiť celý potenciál mobilnej platformy Snapdragon 695 5G, ktorá poskytuje bezproblémové hranie hier a výnimočné fotografovanie pri slabom osvetlení. Superrýchle možnosti 5G umožňujú neprerušované sťahovanie, sledovanie seriálov a plynulé streamovanie filmov. Moto g34 5G sa dodáva s nabíjaním TurboPower™ 18, ktoré poskytuje hodiny energie len za niekoľko minút, v kombinácii s mohutnou 5000mAh batériou pre minimálne prestoje.

Moto g34 5G je vybavený Quad Pixel snímačom s rozlíšením 50 Mpx4, ktorý poskytuje úžasné zábery so 4-násobne lepšou citlivosťou pri slabom osvetlení. Používatelia môžu skúmať komplexnosť sveta pomocou špeciálneho fotoaparátu Macro Vision, ktorý zachytáva aj drobné detaily. Veľkorysý 16 Mpx predný fotoaparát s technológiou Ultra Pixel zaručuje ostrejšie a živšie autoportréty. Vďaka AI a funkcii Face Retouch sa fotografie automaticky vylepšujú, čo vždy zaručí dokonalý záber.

moto g34 5G prichádza so systémom Android 14 a neuveriteľným dizajnom

Moto g34 5G prichádza so systémom Android 14, ktorý sa môže pochváliť prispôsobiteľným, ochranným a užívateľsky zameraným dizajnom. Android 14 uprednostňuje zdravie, bezpečnosť a zabezpečenie údajov používateľov, čím zvyšuje povedomie o využívaní údajov aplikácií a poskytuje vylepšenú ochranu pred neoprávneným prístupom. Android 14 tiež zahŕňa väčšiu inkluzívnosť s vylepšenými funkciami zraku a sluchu, čo zaisťuje jednoduché a prispôsobené zariadenie pre všetkých používateľov.

Od precízne vyrobeného rámu až po prémiovú matnú zadnú časť, každý detail moto g34 5G prispieva k vynikajúcemu zážitku. Špeciálna edícia s vegánskou kožou dodáva nádych luxusu pre tých, ktorí hľadajú viac z už tak prémiového dizajnu. Toto zariadenie je spoľahlivým spoločníkom a vďaka rafinovanej palete farieb Charcoal Black, Ice Blue a Ocean Green5 umožňuje spotrebiteľom vyjadriť svoj jedinečný vkus.

Dostupnosť

Nový moto g34 5G bol uvedený na trh v regióne EMEA s cenou 169 eur.

Značky: