Panasonic uviedol svoj nový MULTISHAPE ako modulárny systém na osobnú starostlivosť pre mužov.

Všetko v jednom

Dokáže pomôcť pri činnostiach ako zastrihávanie a holenie hlavy a fúzov, úpravu chĺpkov na tele, zastrihávanie chĺpkov v ušiach, v nose a na tvári až po čistenie zubov. Všetko v jednom.

Integrujúcou časťou je nabíjateľná batériová rukoväť, ktorá umožňuje nasadiť v danej chvíli ten správny násadec. Systém MULTISHAPE tak spája jednoduchosť a sofistikovanosť, je šetrný k životnému prostrediu a bol navrhnutý tak, aby minimalizoval uhlíkovú stopu.

Zníženie uhlíkovej stopy a šetrenie nákladov

Systém je navrhnutý tak, aby vás sprevádzal na vašej ceste k osobnej starostlivosti – ak potrebujete upraviť svoj profesionálny vzhľad do práce, upraviť sa na víkend s rodinou alebo chcete ukázať svoje najoriginálnejšie ja na rande pri večeri. Základom tohto systému je kvalita a odolnosť a to sa týka základovej časti aj pätici nástavcov. Každý zastrihávač a holiaci strojček je vybavený špičkovou japonskou technológiou čepele, holiaci strojček používa ostré čepele z nehrdzavejúcej ocele. K dispozícii je päť hláv, ktoré si môžete zakúpiť aj samostatne podľa vlastných preferencií.

Nástavce

Zastrihávacia hlava na fúzy/vlasy – presné zastrihávanie s presnosťou až 0,5 mm je umožnené vďaka špecializovaným čepeliam. Hodí sa na vlasy na hlave, fúzy, okolie uší a bokombrady. Jednoducho sa ovláda pomocou nastavovacieho voliča, ktorý poskytuje možnosti zastrihávania od 0,5 mm do 20 mm s dvoma prídavnými hrebeňovými nástavcami a je bezpečný na použitie aj v sprche.

Zastrihávacia hlava na fúzy/vlasy/telo – je vybavená širšou čepeľou rovnakej kvality a ostrosti. Táto zastrihávacia hlava je špecializovaná na rýchlosť pri zastrihávaní vlasov na hlave alebo iných väčších oblastí a jej dĺžku možno nastaviť v krokoch od 0,5 mm do 30 mm s krokom 0,5 mm. Dodáva sa so štyrmi hrebeňovými nástavcami vrátane jedného špecifického na zastrihávanie chĺpkov na tele a je vodotesný na použitie v sprche.

Holiaca hlava s 3 čepeľami – je vybavená viacnásobným oblúkom a tromi samostatnými plávajúcimi čepeľami, ktoré sa rovnomerne a priliehavo prispôsobia kontúram tváre na dôkladné a rovnomerné oholenie, ktoré je príjemné pre pokožku. Hodí sa na vytváranie individuálnych štýlov brady a na vyčistenie pokožky na krku.

Zastrihávacia hlava na nos/ucho/tvár – táto zastrihávacia hlava je skonštruovaná na pohodlné zastrihávanie tak citlivých oblastí ako je nos a je vybavená obojstrannými reznými čepeľami, ktoré účinne zastrihávajú bez ťahania. Funkcia vysávania odstráni zatúlané chĺpky a špecializovaný systém čistenia Vortex využíva vodu na jednoduché a dôkladné vyčistenie zastrihávacej hlavy.

Elektrická kefková hlava – ide o kefku na zuby, ktorá využíva technológiu sonických vibrácií a dodáva sa s dvoma typmi kefkových hláv. Kefka s ultrajemnými štetinkami využíva 0,02 mm štetinky, ktoré sa dostanú do parodontálnych vreciek a poskytujú hĺbkové čistenie. Účinne odstraňuje zubný povlak a baktérie z medzizubných priestorov a okolia zubov a zároveň je šetrné k zubom a ďasnám. Multifunkčná kefka je navrhnutá s chumáčmi plochých štetín na oboch okrajoch a v strede kefky. Dodáva sa s ochranným uzáverom, ktorý udržiava kefky hygienické.

Jednotlivé diely sa dajú jednoducho vymeniť. Okrem toho má MULTISHAPE na mieru šitý minimalistický a elegantný dizajn, je ľahký, kompaktný a ľahko prenosný a dodáva sa s cestovným puzdrom.

Produkt príde na slovenský trh v júni.

Zdroje: vlastné, Panasonic

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.