Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pre maximálnu praktickosť prístupový bod NWA1302-AC umožňuje prepínanie medzi autonómnou prevádzkou a riadením pomocou cloudu

Spoločnosť Zyxel Communications dnes predstavila nový prístupový bod, ktorý ubytovacím zariadeniam a kancelárskym budovám umožňuje ľahko poskytovať spoľahlivé a rýchle káblové a bezdrôtové pripojenie v každej miestnosti. Nový prístupový bod nevyžaduje prepínač a systémovým integrátorom k jeho inštalácii postačí niekoľko málo minút.

Prístupový bod môže fungovať v autonómnom alebo na diaľku riadenom režime, a to bez nutnosti použitia prepínača.

Model NWA1302-AC disponuje najmodernejšími technológiami prístupových bodov a gigabitovým prepínačom s napájaním cez Ethernet (PoE). Do každej miestnosti je určený jeden prístupový bod, čím odpadá nutnosť používať sieťové prepínače. Pre organizácie to znamená menej investícií, jednoduchšiu inštaláciu a viacej času na prácu.

„Malé a stredné organizácie prevádzkujúce objekty s veľkým počtom miestností ako sú napr. hotely, školy alebo kancelárske budovy, potrebujú rýchle a cenovo dostupné riešenia,“ poznamenáva Martin Bratičák, Head of Channel CEE „Preto ocenia všetko, čo znižuje ich náklady alebo skracuje narušenie prevádzky pri inštalácii. Náš prístupový bod NWA1302-AC zvláda oboje.“

NebulaFlex ponúka autonómny režim alebo správu na báze cloudu

Vďaka flexibilným možnostiam jeho riadenia si zákazníci môžu byť istí, že kúpou prístupového bodu NWA1302-AC nestúpia vedľa.

„Malé a stredné organizácie často mávajú s výberom prístupových bodov problém, pretože si nie sú istí, či zvoliť autonómne alebo riadené modely, pričom si však nemôžu dovoliť chybovať. Tento problém za nich rieši model NWA1302-AC.“

NebulaFlexTM funguje nasledovne. V autonómnom režime prístupový bod NWA1302-AC prevádzku spracováva sám bez ľudského zásahu. Pokiaľ je to ale nutné, stačí, aby administrátor prepol na cloudový režim a pomocou niekoľkých kliknutí získa z akéhokoľvek prehliadača kompletnú kontrolu nad prístupovým bodom cez Nebula Cloud Center.

Jednoduchá inštalácia, praktické porty

Vďaka praktickému vyhotoveniu je možné prístupový bod NWA1302-AC počas niekoľkých málo minút a bez nutnosti zaobstarávať ďalšie príslušenstvo inštalovať na stenu, rozvodnú skriňu, počítač alebo na neviditeľné miesto za stôl. Stačí, aby na danom mieste bol dostatočný signál a prístupový bod nepôsobil rušivo. K jeho praktickosti prispievajú tiež integrované Ethernetové a PoE porty, ktoré umožňujú pripojenie a napájanie ďalších zariadení ako napr. chytrých televízorov a IP telefónov.

Optimalizácia rádiovej frekvencie

Model NWA1302-AC funguje na jedinečnom princípe “RF first”, ktorý pre zaistenie maximálneho pokrytia a vyššej rýchlosti prenosu dát optimalizuje rádiovú frekvenciu pre všetky súčasti hardwaru. Jeho chytrá anténa a technológia beam forming navyše dynamicky upravujú smer signálu pre každé zariadenie, čím vytvárajú najlepšie trasy pre šírenie WiFi signálov a súčasne tlmia rušenie zo susedných prístupových bodov.

Značky: