Hisense rozširuje svoju ponuku viacdverových, tzv. multidoor chladničiek o dizajnový rad SKYLINE.

Voľne stojace chladničky inšpirované mrakodrapmi veľkomiest sú široké len 70 cm, ale vďaka svojej dvojmetrovej výške ponúkajú až 485 l prehľadného a ľahko prístupného úložného priestoru v dvojdverovom chladiacom priestore a dvoch mraziacich zásuvkách. K dispozícii sú aj modely s obľúbeným dávkovačom chladenej vody v elegantne minimalistických dverách. O perfektný stav uloženého jedla sa postará množstvo pokročilých technológií, o tichý, úsporný a spoľahlivý chod zase invertorový kompresor. Hisense tak ďalej posilňuje svoje výsadné postavenie na domácom trhu amerických chladničiek, kde je už od minulého roka lídrom.

Dizajnová lahôdka

Táto novinka – zoštíhlená verzia americkej chladničky, si nájde miesto aj v menších kuchyniach. Je totiž len o 10 cm širšia ako bežná kombinovaná chladnička. Je však oveľa atraktívnejšia.

V minimalistickom dizajne Flat Door s plochými dverami bez viditeľných závesov a úchytiek okamžite upúta pozornosť, ale zároveň pôsobí veľmi decentne a príjemne. Dodáva sa s dávkovačom vody a ovládacími prvkami na vonkajšej strane dverí (Hisense RF632N4WIE1) alebo vnútri spotrebiča (Hisense RF632N4WIE), prípadne bez dávkovača (Hisense RF632N4AIE).

Vďaka hĺbke 592 mm, konštrukcii s plochou zadnou stenou a riešeniu závesov dverí možno chladničku navyše zasunúť až k stene a elegantne ju včleniť do kuchynskej linky bez toho, aby narušila líniu nábytku. A to aj hneď vedľa iných spotrebičov alebo do rohu.

Hisense SKYLINEZdroj: Hisense
Hisense SKYLINE

Praktickosť našla svoj domov

Získa si vás aj svojou praktickosťou. Zatiaľ čo pri kombinovanej chladničke otvoríte pomerne veľký priestor, v ktorom sa potom musí teplota vrátiť na optimálnu úroveň, tu stačí otvoriť jedny úzke dvere alebo mraziacu zásuvku a výkyvy teploty sa znížia na minimum.

Potraviny možno tiež oveľa prehľadnejšie ukladať vďaka dômyselnému systému flexibilných políc, držiakov vo dverách a špeciálnych zásuviek.

V chladiacej časti môžete uložiť na police po celej šírke spotrebiča aj dlhé nádoby a podnosy, zatiaľ čo systém čiastočne posuvných políc zase umožňuje umiestniť napríklad vysoký džbán alebo tortu na stojane.

Do špeciálnej veľkej zásuvky Cool Fresh Box sa dajú uložiť čerstvé ryby, mäso, údeniny a iné potraviny, ktoré vyžadujú teplotu okolo nuly. Na ovocie a zeleninu je určená veľká zásuvka Fresh Crisper s vyššou teplotou a reguláciou vlhkosti.

Na perfektnú orientáciu v chladničke slúži systém účinných a energeticky úsporných LED osvetlení. Všetko, čo často potrebujete, je na úrovni očí.

Mrazené potraviny, po ktorých siahnete len občas, sú naopak umiestnené v spodnej časti spotrebiča v dvoch ľahko prístupných zásuvkách s kovovými lištami a hladko sa pohybujúcimi posuvníkmi. Aj keď je zásuvka úplne plná, vysuniete ju bez hluku a námahy. Vo veľkokapacitnej mraziacej zásuvke je dokonca časť na ploché, ale veľké krabice s mrazenými pokrmami, ako je napríklad pizza, ktoré môžete umiestniť „nastojato“ a ušetriť tak miesto na prehľadné uloženie mnohých iných potravín.

Technológie sa postarajú o všetko za vás

Novinka je vybavená beznámrazovou technológiou Total No Frost, ktorá je nainštalovaná priamo v mraziacom priestore.  Nielenže vás nadobro zbaví starostí s neobľúbeným rozmrazovaním, ale zároveň ochráni potraviny v mrazničke pred tvorbou námrazy, takže si zachovajú svoju pôvodnú kvalitu a výživové vlastnosti.

„V chladničke so zadnou stenou pokrytou kovovou doskou umožňuje technológia priestorového chladenia Multi AirFlow rovnomerné prúdenie studeného vzduchu z rohu do rohu aj cez mikrootvory v policiach. To všetko pomáha udržiavať stálu optimálnu klímu aj po otvorení dvierok, takže potraviny zostanú dlhšie v perfektnom stave, nech už ich umiestnite na akúkoľvek policu. Cirkulácia ionizovaného vzduchu zabraňuje strate vlhkosti a udržiava v potravinách všetky telu prospešné vitamíny a minerály,“ vysvetľuje Vladimíra Nývltová, odborníčka Hisense.

Po veľkom nákupe príde vhod funkcia rýchleho chladenia Super Cool, ktorá zníži teplotu v chladničke na 6 hodín o 2 °C. Na rýchle zmrazenie je k dispozícii funkcia Super Freeze. Ak ste dlhší čas mimo domova, funkcia Holiday automaticky nastaví energeticky úspornú prevádzku.

Hisense SKYLINEZdroj: Hisense
Hisense SKYLINE

Tichý a spoľahlivý invertorový kompresor

Srdcom spotrebiča je účinný a spoľahlivý invertorový kompresor, ktorý pri rovnakom výkone spotrebuje menej energie v porovnaní s bežným kompresorom, je výrazne tichší a rýchlejšie vyrovnáva zmeny teploty, napríklad pri otvorení dverí. Potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé a vy ušetríte na prevádzkových nákladoch.

Dávkovač studenej vody teraz aj v chladničke French Door

Čerešničkou na torte je tenký dávkovač studenej vody, ktorý funguje ako ľahko prístupný „bar“ bez potreby pripojenia na vodovod. Na modeli Hisense RF632N4WIE1 nájdete aj dotykové ovládanie na vonkajšej strane dvier, takže môžete okamžite vidieť všetky dôležité parametre bez toho, aby ste museli otvárať dvere a zbytočne narúšať teplotnú rovnováhu.

Produktový tip – Hisense RF632N4WIE1

Nová luxusná chladnička Hisense RF632N4WIE1 s dvojdverovou chladničkou v hornej časti a dvoma mraziacimi zásuvkami ponúka úctyhodný úložný priestor 485 l, hoci je veľmi subtílna a zmestí sa aj do bytu. Beznámrazová technológia Total No Frost spolu s priestorovým chladením Multi AirFlow, pri ktorom studený vzduch rovnomerne prúdi z rohu do rohu aj cez mikrootvory v policiach, zaisťuje dokonalú kondíciu potravín. Skvelé sú flexibilné police po celej šírke spotrebiča, veľká zásuvka na ovocie a zeleninu s reguláciou vlhkosti a veľká nulová zásuvka na mäso, ryby a lahôdky. Spotrebič s dverami vo vzhľade brúsenej nehrdzavejúcej ocele, s integrovaným dávkovačom studenej vody a dotykovým ovládaním na vonkajšej strane dvier bude ozdobou každej kuchyne – dá sa zasunúť priamo k stene aj hneď vedľa iného spotrebiča alebo do rohu. Má tichý a účinný invertorový kompresor. Stojí 999 EUR.

Článok je platenou spoluprácou.

Zdroj: Hisense