Informácie o príchode série Galaxy Note22 sa veľmi rýchlo menia. 

Aj keď je už dlho jasné, že noviniek z tejto série sa dočkáme najskôr v roku 2022, niektoré správy dokonca informujú o zrušení celej série Note. Po zrušení modelu Galaxy Note21 si tak nemôžeme byť už takmer ničím istí. Samsung na budúci rok môže svoje plány opäť zmeniť v neprospech fanúšikov série Galaxy Note, avšak najnovšie správy naznačujú, že malá nádej stále existuje.

Týmto dôkazom je tweet od spoľahlivého leakera Ice Universe, ktorý tvrdí, že zdroj z dodávateľského reťazca videl „dôkaz o existencii“ Galaxy Note22. Aj keď ide zatiaľ iba o tvrdenie, nateraz to dáva aspoň malú nádej na to, že séria Note bude pokračovať. V čo taktiež dúfame.

Momentálne však nemáme o Galaxy Note22 žiadne ďalšie informácie, čo nie je vôbec prekvapujúce, keďže do teoretického predstavenia zostáva takmer rok (koniec augusta 2022). 

Jedným z dôvodov, prečo si odborníci myslia, že séria Note je mŕtva, je skutočnosť, že dotykové pero S Pen je teraz kompatibilné s viacerými modelmi Samsungu vrátane Galaxy S21 Ultra a novinky Z Fold3, čo podporuje teóriu, že Samsung uviedol na trh nástupcov série Galaxy Note.

Táto informácie pritom nebola spoločnosťou Samsung nikdy potvrdená.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.