Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Model Piaggio ONE ohlasuje príchod celkom novej generácie e-skútrov. Novinka je pripravená od základu zmeniť svet elektrickej mobility a je priamo adresovaná mladej generácii.

Okrem toho, že je ľahko ovládateľný, neváži veľa, je jednoduchý a zároveň šikovný – tak ako e-skúter má byť – navyše Piaggio ONE ponúka to najlepšie zo skútrov radu Piaggio: kvalitu, spoľahlivosť a robustný podvozok pre maximálny pôžitok z jazdy, bezpečnosť i zábavu. Pretože Piaggio ONE sľubuje jednoduché ovládanie a zábavu, mladí ľudia si jazdu jednostopovým vozidlom zamilujú ako najpohodovejší spôsob dopravy. Štýl, ekologickú prevádzku s nulovými emisiami, nízku hmotnosť, skvelý výkon – Piaggio ONE má všetko, čo najmladšiu generáciu určite poteší.

Piaggio ONE má vo výbave veľa moderných technologických prvkov. Napríklad digitálny farebný prístrojový panel so senzorom, ktorý upravuje intenzitu podsvietenia a kontrast podľa okolitého svetla, kompletné LED osvetlenie, bezkľúčový štartér a dva jazdné režimy.

Originálny dizajn modelu Piaggio ONE ctí trendy súčasnej mestskej elektromobility, zároveň však zostáva verný nezameniteľnému štýlu, prvotriednym materiálom a kvalite spracovania, ktoré charakterizujú celý modelový rad skútrov Piaggio. Piaggio ONE je v prvom rade užívateľsky prívetivý skúter, ktorého cieľom je zlepšiť a zjednodušiť každodenné cesty po mestských uliciach. Vďaka bezkľúčovému štartéru je Piaggio ONE vybavené diaľkovým ovládačom.

Na ceste je nový e-skúter Piaggio ľahký a veľmi jednoducho ovládateľný, ponúka pohodlnú jazdnú pozíciu s nízkym sedlom a rovným bohatým priestorom na nohy s praktickými a robustnými vyklápacími stupačkami určenými pre spolujazdca. Piaggio ONE je jediným e-skútrom vo svojej kategórii, ktorý má veľký úložný priestor pod sedlom.

Piaggio ONE bude v ponuke v niekoľkých verziách s rôzne výkonnými motormi L1 (moped) a L3 (motocykel) a rôznym dojazdom. Všetky bude poháňať elektromotor, ktorého lítium-iónové batérie sú ľahko vyberateľné, aby sa dali nabíjať doma či v kancelárii.

Verzia Piaggio ONE (L1) bude na Slovensku v predaji za 2 999 EUR a Piaggio ONE Active (L3) za 3 599 EUR.

Značky: