Presnejšie, ak sa prevrhne, sám sa obráti do správnej polohy. A navyše aj dobre povysáva.

Už nikdy sa pri vysávaní nemusíte zaťažovať obracaním vysávača, ktorý o niečo zavadil. Dyson, výrobca možno najlepších vysávačov na svete (a tiež možno najdrahších) predstavil nový model – Cinetic Big Ball. Jedná sa o evolúciu modelu Dyson Big Ball, ktorý je navrhnutý tak, aby sa nezachytával o prekážky. Nový model má všetky ťažké komponenty umiestnené čo najbližšie pri zemi, takže aj keď sa prevrhne, sám sa otočí do správnej polohy.

dyson_vysavac

Okrem toho má Cinetic Big Ball nový bezfiltrový systém vysávania, takže už vás nečaká žiadne čistenie alebo vymieňanie filtrov. Vysávacia hlava sa vie otáčať v troch smeroch, takže ľahko povysávate aj pavučiny na strope. Ďalšou vychytávkou je špeciálny systém pribrzďovania mechanizmu navíjania káblu, takže vás pri navíjaní nešľahne do nohy.

A koľko bude tento pokročilý vysávač stáť? Pôvodný model Big Ball sa u nás predáva za cenu okolo 400 EUR, nový Cinetic Big Ball sa v USA práve začína predávať za 600 dolárov bez dane. Napriek vysokej cene však nedajú mnohí majitelia na Dyson dopustiť.

Zdroj: www.gizmodo.com
Autor: Pavol Ondruška

Značky: