Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Mercusys uvádza na trh úplne nový 4G LTE bezdrôtový router MB110-4G, ktorý dokáže zdieľať prístup k internetu až 32 zariadeniam súčasne. Na jeho prevádzku stačí vhodná dátová nano SIM karta a prístup k elektrickej energii.

Kompaktný router predstavuje ideálne riešenie pre všetkých, ktorí chcú mať kvalitné internetové pripojenie stále po ruke, nech sú kdekoľvek. Môžu to byť konferencie, teambuildingové akcie, pracovné cesty ale samozrejme aj chaty či chalupy. S rýchlosťou sťahovania až 150 Mb/s a rýchlosťou Wi-Fi až 300 Mb/s poskytuje na frekvencii 2,4 GHz spoľahlivú a rýchlu sieť, ktorú je možné využívať nielen na pracovnú rutinu, ale aj pri zábave, ako je hranie online hier, sledovanie filmov či na sťahovanie väčších súborov.

Bezdrôtový router Mercusys MB110-4G pracuje s väčšinou SIM kariet od operátorov po celom svete. Je plne kompatibilný s FDD-LTE a TDD LTE. Užívatelia nemusia nič zložito nastavovať, stačí len vložiť nano SIM kartu, router zapnúť a zdieľať sieť s ostatnými užívateľmi. Celkovo je možné k jednej sieti pripojiť až 32 zariadení.

Vďaka záložnému LAN/WAN portu môže router fungovať ako router, ktorý je kompatibilný s káblovými, optickými a DSL modemami, prípadne je schopný internet poskytovať pre káblové zariadenia. V prípade potreby je možné tiež využiť port na pripojenie externej antény.

Router tak predstavuje vysoko univerzálne zariadenie, ktoré nájde svoje využitie v každej situácii bez toho, aby sa používatelia museli akokoľvek obmedzovať. Funguje v teréne aj na pláži. Skrátka všade tam, kde sú k dispozícii mobilné dáta. Mercusys funkčnosť technológie dlhodobo testoval, aby na trh uviedol výkonný a efektívny model, ktorý splní aj tie najnáročnejšie očakávania. Príjemným bonusom je aj jeho cena, ktorá neprekračuje 60 €.

Kľúčové vlastnosti Mercusys MR60X:

  • Podpora 4G LTE
  • Prístup k internetu až pre 32 zariadení
  • Rýchlosť pripojenia až 300 Mb/s
  • LAN/WAN port
  • Automatická konfigurácia po zapojení nano SIM

Viac informácií o produkte nájdete tu:
https://www.mercusys.com/cz/product/details/mb110-4g

Značky: