Nová značka smartfónov to má namierené poriadne vysoko.

Po tom, ako sa model Realme X2 dostal do predaja na vybraných európskych trhoch, spoločnosť oznámila aj dostupnosť vlajkovej lode X2 Pro. Dostupná bude od 4. novembra na predobjednávky. Po oficiálnom spustení predaja sa bude smartfón expedovať do niekoľkých krajín Európy – Belgicka, Francúzska, Talianska, Luxemburska, Holandska, Poľska, Portugalska, Španielska a Spojeného kráľovstva. Veríme, že tento zoznam krajín sa neskôr rozšíri aj o Slovensko.

Model X2 Pro je skutočne výborne vybaveným smartfónom s parametrami aktuálnych vlajkových lodí. Nad všetkým sa vyníma Super Amoled displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz, čipová sada Snapdragon 855+ a 64 Mpx fotoaparát. Za zmienku určite stojí aj superrýchle 50 W nabíjanie SuperVOOC, ktorým je možné dobiť 4 000 mAh batériu skutočne veľmi rýchlo.

Predobjednávky Realme X2 Pro sú naplánované na 4. novembra. Základná verzia 6 / 64 GB má cenu stanovenú na 399 eur. K dispozícii je tiež verzia s 8 / 128 GB pamäte za 449 eur. Najvybavenejší model s 12 / 256 GB bude stáť 499 eur. Zariadenia budú dostupné vo farebnom prevedení Neptune Blue a Lunar White.

Zdroj: Realme

 

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.