Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Dell EMC oznámila zmeny v štruktúre regionálneho vedenia, ktoré je v čele novovzniknutej spoločnosti od začiatku fiškálneho roka, teda od februára 2017.

Novým regionálnym riaditeľom Dell EMC pre región NEE (North East Europe) sa stal Pavol Varga, ktorý doteraz pôsobil ako generálny manažér Dell pre Rakúsko a Slovensko. V pozícii generálneho manažéra tak bude pokračovať ôsmy rok, tentokrát však pre dovedna deväť krajín. Spoločnosť zároveň oznámila nového regionálneho marketingového riaditeľa, ktorým sa stal Andrey Sivenyuk.

„Región Severnej a Východnej Európy je obchodne veľmi sľubný. Ekonomiky tam dynamicky rastú a technologická náročnosť zákazníkov rastie s nimi. To je živná pôda pre úspech komplexného tvorcu IT riešení ako Dell EMC. V produktoch datacentra sme v každej z krajín buď na vedúcej priečke alebo v prvej trojke a našim plánom je toto postavenie ďalej posilňovať,“ hovorí Pavol Varga, regionálny riaditeľ Dell EMC pre región NEE.

Pavol Varga je absolventom Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. O niekoľko rokov neskôr získal aj titul MBA na univerzite INSEAD pri Paríži. Počas vysokoškolského štúdia začal pracovať v ekonomickej redakcii tlačovej agentúry SITA. Do spoločnosti Dell nastúpil v marci 2003. V tom čase mal už za sebou niekoľkoročné skúsenosti z pôsobenia v IT sektore. Postupne prešiel viacerými pozíciami na oddeleniach obchodu a ľudských zdrojov. V júli 2010 bol menovaný do funkcie generálneho riaditeľa pre Rakúsko a Slovensko. Momentálne je zodpovedný za obchodné aktivity, ako aj za etablovanie inovatívnych riešení a rozvíjanie strategických aktivít spoločnosti Dell v regióne NEE (North East Europe).

Regionálny tím ďalej dopĺňa Andrey Sivenyuk – nový marketingový riaditeľ. Andrey pôsobil viac ako päť rokov na poste marketingového riaditeľa Samsung Electronics. Do spoločnosti Dell nastúpil v roku 2012 a v súčasnosti pôsobí na pozícii marketingového riaditeľa pre región North East Europe (NEE), do ktorého patria krajiny Slovensko, Lotyško, Litva, Estónsko, Ukrajina, Gruzínsko, Arménsko, Azerbajdžan a Moldavsko.

Značky: