Leatherman SIGNAL je nožík do prírody, špecialista na outdoor. Vybavený je totiž kresadlom, signálnou píšťalkou a ďalšími 17 nástrojmi. Vybrať si môžete medzi rôznymi variantmi.

Oceníte ho, ak napr. zablúdite v lese alebo sa stratíte v prírode. Vtedy sa vám zíde akákoľvek pomoc. Leatherman SIGNAL má celkovo 19 nástrojov a najväčšou kuriozitou je kresadlo. Ako sme si vyskúšali, s ním si veľmi ľahko založíte oheň. Ďalej je tu signálna píšťalka, ktorú využijete ak sa stratíte a zvukovo dávate o sebe informáciu do širokého okolia.

Signal má ďalej karabínu na zavesenie napr. na opasok, je tu nôž s kombinovanou čepeľou, nožík sa dá použiť ako núdzové kladivo. Z ďalších nástrojov je tu šidlo, súprava otváračov, skrutkovačov ako aj menší montážny kľúč. Nechýbajú ani tradičné multifunkčné kliešte. Nie je to lacný nožík, rozhodne vám však pomôže, ak ste dobrodružný človek, ktorý často chodí do odľahlých častí, môže vám efektívne pomôcť.

Cena: 169 €

Zapožičal: Morris-design, www.leatherman.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.