K hraniu budete potrebovať účet v tejto službe.

Služba GeForce NOW umožňuje hrať hry, ktoré vyžadujú vysoký výkon, na zariadeniach s málo výkonnými komponentami. Všetky výpočty totiž prebiehajú v dátových centrách spoločnosti NVIDIA a na vašom zariadení sa zobrazuje iba video. Službu dnes podporuje viac ako 500 hier, ďalšie pribudnú v budúcnosti.

GeForce NOW je jedna z viacerých služieb tzv. cloudového hrania. Aktuálne je však jediná, ktorá funguje aj na Slovensku a môžete si ju vyskúšať. K dispozícii je pre počítače, zariadenia SHIELD a najnovšie aj zariadenia so systémom Android 5.0 a novším. Aplikáciu GeForce NOW si môžete stiahnuť z Obchodu Play.

Podmienkou pre hranie hier cez GeForce NOW je účasť v beta teste služby, do ktorého sa môžete prihlásiť cez oficiálnu stránku. Hru, ktorú chcete hrať, však musíte vlastniť v obchode Steam, Uplay alebo v iných službách. Prípadne môžete vyskúšať niektorú z viacerých free-to-play titulov, ktoré sú v službe dostupné.

Pre optimálny zážitok odporúčame herný ovládač a hranie cez lokálnu 5 GHz Wi-Fi sieť.

App Store

NVIDIA GeForce NOW v Obchode Play

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Cloudové hranie: Je budúcnosť hrania v oblakoch?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit