Dočkáme sa grafických kariet RTX 3000?

Zdá sa, že čakanie na nové grafické karty radu RTX 3000 sa blíži ku koncu. Portál Wccftech zverejnil exkluzívne informácie, ktoré tvrdia, že NVIDIA v septembri uvedie na trh novú generáciu grafických kariet RTX 3000 – k dispozícii sú aj čiastočné špecifikácie, o ktorých sme informovali v tomto článku.

Pár hodín po zverejnení spomenutých informácií sa na sociálnej sieti Twitter objavil príspevok od NVIDIA, ktorý sľubuje veľké novinky. Krátke video zobrazuje veľký výbuch a nový titulný obrázok odkazuje na 21 dní a 21 rokov.

Pamätníci určite vedia, že prvá grafická karta radu NVIDIA GeForce bola oznámená 31. augusta 1999. A 21 dní od zverejnenia krátkeho videa a nového titulného obrázku na Twitteri (10. augusta) to bude presne 21 rokov od oznámenia prvej karty GeForce.

Na základe príspevku na sociálnej sieti Twitter sme očakávali, že veľké odhalenie príde 31. augusta 2020. NVIDIA však oficiálne potvrdila, že udalosť sa uskutoční 1. septembra 2020 v čase od 18:00 európskeho času. Stream bude možné sledovať na webe nvidia.com, TU. O všetkých podstatných novinkách vás budeme informovať.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

NVIDIA RTX 3000: Nová generácia grafických kariet by mala prísť v septembri

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit