Výrobca sa pridáva k ostatným a zlepšuje kompatibilitu.

NVIDIA sa tak počíta do zoznamu ako ďalší výrobca, ktorého ovládača pre jeho produkty sú pripravené na nový systém Windows 11. Ako uviedol portál ghacks.net, dostupné sú ovládače zo série Game Ready rovnako aj Studio. Systém prináša tri hlavné funkcie po grafickej stránke a podpore hier a to konkrétne DirectX 12 Ultimate, Auto HDR a DirectStorage.

Nové verzie ovládačov si môžete stiahnuť priamo zo stránok NVIDIA. Tí z vás, ktoré máte integrovanú grafiku na platforme Intel, máte takisto k dispozícii nové verzie ovládačov pre Windows 10, no oficiálne kompatibilných s Windows 11. Ten bude na trhu pre všetkých používateľov 5. októbra.

Firma samotná uvádza, že používatelia získavajú vylepšenia v oblasti aplikácie NVIDIA Broadcast, ktorá je určená na prácu s videom a zapojením umelej inteligencie cez jadrá Tensor. Tá sa má postarať o lepšie filtrovanie rušivých zvukov z okolia ako aj vylepšovať kvalitu obrazu. Ďalšia funkcia je Windows Enhance Audio, ktorá má primárnu úlohu zlepšiť kvalitu zvuku pri telefonovaní cez počítač. Oficiálne stanovisko od NVIDIE si môžete prečítať na ich blogu.

Zdroj: ghacks.net

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.