Pred necelým mesiacom Orange zverejnil rekordné počty hovorov, pretelefonovaných minút a poslaných SMS správ, ktoré si medzi sebou vymenili členovia reálnych rodín.

Rekordné rodiny dokázali uskutočniť vo vzájomnej komunikácii za obdobie jedného mesiaca viac ako 10 tisíc hovorov, pretelefonovať takmer 6 000 minút či vymeniť si vyše 4 000 správ.

V uplynulých týždňoch Orange zisťoval na svojich sociálnych sieťach, o čom všetkom potrebujú členovia rodín hovoriť. A je toho naozaj dosť. Dôležité udalosti, každodenné záležitosti,  ale aj vtipné a banálne hovory či SMS-ky…

Perly slovenských mamičiek, otcov, detí, tiet, súrodencov a ďalších členov rodiny sú nevyčerpateľnou studnicou zábavy. Dôkazom toho sú aj nasledovné vtipné konverzácie, ktoré operátorovi zaslali zákazníci Orangeu v rámci  letnej súťaže o smartfóny.

Letnou zábavnou iniciatívou „O čom hovoria skutočné rodiny“ chce Orange nielen svojich zákazníkov pobaviť, ale im tiež pripomenúť, aby ostávali v stálom spojení so svojimi najbližšími.

Značky: