Skladací smartfón Razr v4 od spoločnosti Motorola patril k najúžasnejším predstaveniam končiaceho roka 2019. A vyzerá to tak, že dopyt po ňom je väčší ako pôvodne Motorola očakávala, čo je fajn.

Z dôvodu vyššieho záujmu a snahy o uspokojenie požiadaviek všetkých záujemcov naraz sa tak pôvodne ohlásený termín spustenia predobjednávok prekladá z konca decembra na január.

Bližšie spresnenie dátumu zatiaľ Motorola neuviedla ale všeobecne sa usudzuje, že pôjde len o niekoľko dní. Snahou je mať v okamihu spustenia predaja telefón ľahko dostupný v predajniach. Motorole sa predstavením tohto telefónu podaril husársky kúsok, kedy sa zaradila k výrobcom Samsung a Huawei.

Medzitým sa nám pri návšteve fabriky na výrobu televízorov v Poľsku poradilo zistiť, že displej pre tento telefón je vytvorený v spolupráci s TCL. Možno si spomeniete na naše predstavenie telefónov tejto značky na výstave IFA v Berlíne, kedy sme ukazovali aj ohybné displeje.

Skladacie displeje prezentované TCL na výstave IFA 2019 v Berlíne

Prirodzene, predtým ako sa dostane tento telefón na slovenský trh, prinesieme jeho podrobnú recenziu. Cena tohto telefónu je stanovená na 1599 eur.

Viac o tomto telefóne v našom videu

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.