Výhodnejšia cena platí, ak máte niektorý z nových O2 Paušálov.

O2 oznámilo novú dátovú SIM kartu s názvom O2 Dátovka. Tá je dostupná od dnešného dňa (18. apríl 2023) a obsahuje 30 GB dát maximálnou prenosovou rýchlosťou v 4G a 5G sieti. 27,2 GB dát môžete využiť v celej EÚ.

Bežná cena O2 Dátovky je 30 eur mesačne, avšak pokiaľ máte v O2 minimálne jeden O2 Paušál, poplatok sa zníži na polovicu a za dátovú SIM kartu budete platiť 15 eur mesačne. Platí, že k jednému O2 Paušálu si môžete aktivovať aj viacero O2 Dátoviek a za každú z nich zaplatíte 15 eur.

Nakoľko ide o dátovú SIM kartu, O2 Dátovka nepodporuje telefonovanie a odosielanie SMS správ. Prichádzajúce SMS správy, aj servisné, však SIM karta prijme.

O2 DátovkaZdroj: TOUCHIT
O2 Dátovka

Nový balík Svet bez hraníc

Ďalšou novinkou je balík Svet bez hraníc, ktorý si môžete aktivovať k novým O2 Paušálom. Jeho cena je 10 eur mesačne a obsahuje 500 minút na volania zo Slovenska do krajín v Zóne 2 (zoznam krajín pre Zónu 2 nájdete na webe O2) a 500 MB predplatených dát, ktoré je možné využiť v Zóne 2. Súčasťou balíka je tiež zvýhodnená cena volaní a SMS – 20 centov za minútu (po minutí predplatených minút) alebo správu. Pre porovnanie, bežná cena volaní v Zóne 2 je 50 centov.

Po vyčerpaní 500 MB predplatených dát sa aktivuje štandardný dátový balíček pre Zónu 2 – 50 MB za 5 eur. Balík Svet bez hraníc je možné v rámci jedného mesiaca aktivovať iba raz.

Zdroj: O2, vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit