Dáta môžete využiť sami alebo ich darovať blízkemu.

O2 od 15. 4. 2020 daruje 10 GB balík dát tým svojim zákazníkom, ktorí sa v tejto mimoriadnej situácii správajú zodpovedne a zostávajú doma. Nadväzuje takto na kampaň Dobré dáta, ktorá mala premiéru pri príležitosti jej 10. narodenín. O2 vtedy zákazníkov odmeňovalo za dobré skutky, akými boli napr. podpora kultúrneho predstavenia jeho návštevou, prečítanie dobrej knihy, či varenie zdravých jedál.

V rámci Dobrých dát budú mať zákazníci O2 možnosť splniť 4 výzvy, pričom za odmenu môžu získať v každej výzve až 10 GB dát. Dokopy teda až 40 GB.

Výzvy sú nasledujúce:

  1. Učíme sa spolu

10 GB dát ponúka O2 tým svojim zákazníkom, ktorí na web www.dobredata.o2.sk nahrajú fotku domáceho učenia svojich detí. Výzva platí nielen pre rodičov, ale aj pre učiteľov, ktorí učia svojich žiakov online.

  1. Hýbeme sa

Súčasťou tejto výzvy sú tanečník Laci Strike a olympionik Matej Tóth. 10 GB dát získa každý, kto nahrá na kampaňovú stránku video s napodobnením tanečných krokov Laciho Strikea, či si zacvičí s Matejom Tóthom. Ako na to, sa môžu inšpirovať napríklad projektom Telesná na doma s O2 Športovou akadémiou Mateja Tótha na webe akademia.o2.sk. Prípadne môžu odpozerať tanečné kroky na online tanečnej akadémii Laciho Strikea strikehda.sk, ktorá je otvorená pre verejnosť vďaka podpore Férovej nadácie O2.

  1. Myslíme na starších

Keďže práve seniori sú jednou z najzraniteľnejších skupín počas tejto pandémie a často sú izolovaní, určite ich poteší každá maličkosť v podobe sociálneho kontaktu. O2 vyzýva všetkých, aby potešili telefonátom alebo videohovorom svojich rodičov či starých rodičov. Každý, kto nahrá na www.dobredata.o2.sk fotku hovoru, získa taktiež balík 10 GB dát.

  1. Podporujeme umelcov

Hudba má zázračnú silu a dokáže spríjemniť život kdekoľvek, aj doma. Ak budeme počúvať slovenskú hudbu, pomôžeme slovenským umelcov. Ak nahrá poslucháč screenshot svojho playlistu na Tidali, Spotify alebo Youtube, získa rovnako 10 GB dát.

Fotky alebo videá o splnení jednotlivých výziev stačí nahrať na web www.dobredata.o2.sk. Po schválení obsahu získajú zákazníci kód, ktorý si následne aktivujú, pričom tí, ktorí zatiaľ zákazníkmi O2 nie sú, sa môžu zapojiť napríklad po zaobstaraní si karty O2 Voľnosť. Jednotlivé kódy môžete využiť sami alebo ich darovať blízkym.

Dáta môžu získať za splnenie každej zo 4 výziev, a to aj opakovane, t.j. môžu získať maximálne 40 GB dát za mesiac. Výzvy sa môžu plniť a dáta aktivovať do 15. 5. 2020.

Ďalšie O2 benefity v súvislosti s preventívnymi opatreniami

O2 počas mimoriadnej situácie na Slovensku v súvislosti s koronavírusom pridalo pre svojich zákazníkov benefity smerujúce k zlepšeniu podmienok na prácu z domu alebo trávenie voľného času.

Používateľom O2 SMART Paušálov tak prinieslo možnosť využívania každej zvolenej aplikácie bez obmedzenia dát, zákazníkom s paušálom možnosť bezplatného prístupu k službe HBO GO, zákazníkom Internetu na doma automaticky zrýchlilo dáta po prečerpaní limitu a zákazníkom Modrej O2 TV a O2 TV v mobile pridalo TV stanice do zoznamu programov.

Pôvodne tieto benefity mali platiť do 21. apríla. O2 však predlžuje ich platnosť už teraz, až do 15. mája 2020. Benefit v podobe služby HBO GO ostáva v platnosti do 21. apríla. Viac informácií o benefitoch nájdete na: https://www.o2.sk/ostandoma.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Nekonečné O2 SMART Paušály: O2 má mobilné paušály s neobmedzenými dátami

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit