Odlišujú sa maximálnymi prenosovými rýchlosťami.

Operátor O2 sa rozhodol rozšíriť portfólio svojich SMART Paušálov o nové paušály, ktoré okrem neobmedzených volaní, SMS a MMS správ prinášajú aj neobmedzené dáta. K dispozícii budú v troch verziách – Titánový, Platinový a Diamantový O2 SMART Paušál. Tieto paušály ponúknu neobmedzené dáta s rôznymi maximálnymi prenosovými rýchlosťami.

Nové Nekonečné O2 SMART Paušály:

Titánový O2 SMART Paušál ponúka neobmedzený objem dát s rýchlosťou sťahovania a odosielania do 10 Mbit/s. Rýchlosť je podľa operátora vhodná na každodenné využívanie aplikácií, streamovanie hudby, prezeranie webov alebo sledovanie videí vo vysokej Full HD kvalite. V tomto paušáli si môžete vybrať 1 prémiovú aplikáciu, ktorej predplatné získate v cene paušálu, či už ide o HBO GO, TIDAL Music, O2 TV, Denník N alebo SME.

Platinový O2 SMART Paušál ponúka neobmedzené dáta s rýchlosťou sťahovania a odosielania do 20 Mbit/s. Rýchlosť je určená pre zákazníkov, ktorí dáta využívajú na každodenné používanie aplikácií, streamovanie hudby, prezeranie webov alebo sledovanie väčšiny videí vo veľmi vysokej Ultra HD alebo 4K kvalite. V tomto variante sú k dispozícii 2 prémiové aplikácie podľa vášho výberu.

Diamantový O2 SMART Paušál umožní čerpať neobmedzené dáta s rýchlosťami 73/25 Mbit/s pre sťahovanie, resp. odosielanie. Sú to maximálne možné rýchlosti pre 4G sieť O2. Táto rýchlosť umožňuje sledovanie videí v najvyššej kvalite, zdieľanie dát pre PC alebo TV a na všetko ďalšie, čo zvládne smartfón alebo tablet. Súčasťou paušálu sú 2 prémiové aplikácie.

Pripomeňme, že O2 v rámci prémiových aplikácií ponúka na výber zo služieb HBO GO, TIDAL Music, O2 TV, Denník N alebo SME. Predplatné týchto služieb je zahrnuté už v cene paušálu.

V prípade všetkých Nekonečných O2 SMART Paušálov takisto platí FUP pravidlo a po spotrebovaní 100 GB dát sa rýchlosť spomalí na 2/1 Mbit/s pre sťahovanie, resp. odosielanie. Táto rýchlosť ostane zachovaná až do začiatku nového fakturačného obdobia.

Nekonečné O2 SMART Paušály

Nekonečné O2 SMART Paušály. Zdroj: O2

S bonusom na zariadenie aj dátami v EÚ

Nekonečné O2 SMART Paušály taktiež obsahujú bonus na zariadenie vo výške od 180 do 360 eur, resp. ďalšie predplatné prémiovej aplikácie.

Dáta z paušálov je možné čerpať aj v EÚ:

  • Titánový paušál – 15 500 MB, resp. 19 500 MB dát bez príplatku v prípade ak využívate, resp. nevyužívate bonus na zariadenie
  • Platinový paušál – 17 900 MB, resp. 23 900 MB dát bez príplatku v prípade ak využívate, resp. nevyužívate bonus na zariadenie
  • Diamantový paušál – 21 500 MB, resp. 28 600 MB dát bez príplatku v prípade ak využívate, resp. nevyužívate bonus na zariadenie

Viac sa o nových variantoch O2 SMART Paušálu dozviete na o2.sk/ponuka/mobilne-sluzby/o2-smart-pausal.

Ako sa zmenia aktuálne O2 SMART Paušály?

O2 pokračuje v predaji Bieleho, Modrého, Strieborného a Zlatého O2 SMART Paušálu. K ním sa od 15. apríla pridali paušály s neobmedzenými dátami – Titánový, Platinový a Diamantový.

Ak máte Platinový O2 SMART Paušál, môžete kedykoľvek migrovať na jeho novú nekonečnú verziu a to cez webové rozhranie alebo aplikáciu Moje O2, prípadne návštevou v predajni. Počas pandémie koronavírusu však operátor odporúča využívanie zóny Moje O2.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

O2 spustilo predaj nového SMART Paušálu: Obsahuje extra dáta a predplatné služieb HBO GO či Tidal (VIDEO TOUCHIT)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit