O2 spúšťa novú exkluzívnu službu pre svojich zákazníkov, vďaka ktorej si môžu zakúpiť vstupenku na obľúbený koncert či podujatie v prednostnom predaji už 48 hodín pred spustením oficiálneho predaja. Služba je súčasťou Extra výhod a je spustený v spolupráci so spoločnosťou Ticketportal SK.

O2Tina

„Našim zákazníkom počnúc dnešným dňom vďaka O2 Momentom už neujdú najlepšie miesta na koncert či hokejový zápas. Vstupenky si môžu kúpiť na ľubovoľný počet podujatí a platia iba za daný lístok, keďže služba O2 Momenty je zadarmo,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Vstupenku je možné si zakúpiť cez web na www.extravyhody.o2.sk/o2momenty alebo cez aplikáciu Extra výhod. Zákazník musí kliknúť na „Získať výhodu zadarmo“, kde si vygeneruje unikátny kód, alebo ho môže získať formou bezplatnej SMS na 99333 s kľúčovým slovom MOMENTY.

Kód je možné uplatniť najneskôr do 48 hodín od vygenerovania na akékoľvek podujatie. Na 1 kód je možné si naraz zakúpiť momentálne až 8 vstupeniek. Zákazník pri uplatnení získa vstupenku výhradne elektronicky do emailu vo forme HomeTicket a takto zakúpenú vstupenku si nie je možné vyzdvihnúť na predajni.

Operátor prináša službu zároveň so zahájením prednostného predaja lístkov na podujatie ELÁN ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ 2016, ktoré sa koná 28.10.2016 v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.