Služba O2 Internet optikou je k dispozícii v troch úrovniach rýchlosti pripojenia.

O2 rozširuje ponuku služieb pevného internetu o optický internet, ktorý odštartoval od 2. novembra v pilotnej testovacej prevádzke. Optické pripojenie je v úvodnej fáze dostupné v mestách Bratislava a Banská Bystrica a to v troch verziách – Základný, Pohodový a Bezstarostný O2 Internet optikou.

Cena pripojenia optickým internetom je od 17 do 27 eur, prenosové rýchlosti sa pohybujú od 400 / 80 Mbps do 1000 / 300 Mbps. Službu môžete aktuálne získať so zvýhodnením v rámci ponuky vyššieho programu za cenu nižšieho. Znamená to, že za najvyšší Bezstarostný O2 Internet optikou zaplatíte 22 eur mesačne a táto cena bude platiť prvých 12 mesiacov po novej aktivácii. Ponuku je možné využiť aj v prípade pevného internetu, ktorý je šírený vzduchom (služba Internet na doma).

O2 Internet optikou si môžu záujemcovia objednať prostredníctvom webu operátora. Ak zadáte adresu s dostupným optickým pripojením v Bratislave a Banskej Bystrici, systém vám automaticky zobrazí ponuku optických programov. K optickému internetovému pripojeniu je možné objednať aj službu O2 TV, či prémiové aplikácie HBO Max alebo Voyo.

O2 Internet optikouZdroj: O2
O2 Internet optikou

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit