Zľavu nájdete v O2 aplikácii od 7. novembra.

O2 oznámilo svoju vianočnú ponuku pre rok 2022. Pozostáva zo štyroch ponúk:

  • zľava na zariadenie pre každého zákazníka O2
  • vyšší paušál za cenu nižšieho pre nových zákazníkov, ktorí si prenesú do O2 svoje číslo
  • vyšší program pevného internetu za cenu nižšieho (na 1 rok) pre nové aktivácie
  • 100 GB dát pre nových aj existujúcich zákazníkov, ktorí túto ponuku ešte nevyužili

Zľava na zariadenie pre všetkých zákazníkov

Každý zákazník O2 s mobilným paušálom, s predplatenou kartou alebo pevným internetom, si od 7. novembra nájde v O2 aplikácii zľavový kupón. Platí, že počet kupónov je priamo úmerný počtu služieb v O2, avšak na jedno zariadenie môžete použiť iba jeden kupón.

Výška zľavy závisí od zariadenia, na ktoré si chcete kupón uplatniť. Zľavu je možné využiť až do 30. januára 2023 na nasledujúce zariadenia.

O2 VianoceZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Zľavový kupón si nájde v O2 aplikácii každý O2 zákazník

Nové O2 pods majú USB-C port a podporujú aj bezdrôtové nabíjanie

Exkluzívnym zariadením vo vianočnej ponuke O2 sú zlepšené bezdrôtové slúchadlá O2 pods. Operátor ich označuje ako Nové O2 pods. Slúchadlá ponúkajú dotykové ovládanie, funkciou automatického spárovania a majú výdrž až 4 hodiny prehrávania, resp. až 20 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom.

Slúchadlá potešia USB-C portom a podporou bezdrôtového nabíjania. Ďalšie parametre operátor na tlačovej konferencii neuviedol, avšak slúchadlá máme k dispozícii v redakcii na test, takže ich zrecenzujeme. Ich plná cena je 49 eur, v kombinácii s vianočným kupónom ich operátor ponúka iba za 19 eur a to je lákavá ponuka, pokiaľ ste v O2 a neviete, ako využiť vianočný kupón.

Nové O2 podsZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Nové O2 pods

Výhodnejší paušál či pevný internet

O2 v rámci vianočnej akcie predlžuje aktuálnu ponuku, v rámci ktorej môžete získať vyšší O2 SMART Paušál za cenu nižšieho a to v prípade, že si do O2 prenesiete číslo. Funguje to jednoducho. Pri prenose čísla si napríklad vyberiete dátovo neobmedzený Titánový O2 SMART Paušál (štandardná cena 42 eur mesačne) a budete zaň platiť nižšiu cenu v hodnote Zlatého O2 SMART Paušálu (32 eur mesačne).

Zvoliť si môžete ktorýkoľvek z ponuky O2 SMART Paušálov okrem Bieleho, pričom zvýhodnenú cenu získate na 24 mesiacov. Viac informácií o prenose čísla a bonuse nájdete na webe operátora. Ponuka platí do 30. januára 2023.

O2 tiež predlžuje akciu na aktiváciu pevného internetu, služby Internet na doma. Pri aktivácii služby Strieborný Internet na doma získate zľavu, po ktorej je cena programu totožná ako pri nižšej tarife. Zľava vo výške 5 eur sa aktivuje automaticky po úspešnom zriadení vybranej služby domáceho internetu a prenesení prvých megabajtov a platí na alikvotné obdobie a ďalších 12 zúčtovacích období.

Zľavu môžete získať na ktorýkoľvek z ponuky programov služby okrem Bieleho a Modrého Internetu na doma. Viac informácií nájdete na webe O2. Aj v tomto prípade platí vianočná ponuka do 30. januára 2023.

O2 VianoceZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Pri prenose čísla do O2 môžete získať vyšší paušál za nižšiu cenu

100 GB dát pre nových aj existujúcich zákazníkov

O2 predlžuje aj letnú akciu, v rámci ktorej môžete získať 100 GB dát zadarmo. Pokiaľ ste túto akciu ešte nevyužili, môžete tak spraviť teraz. Stačí prísť do O2 predajne a následne si vo svojej O2 aplikácii nájdete darček v podobe bezplatných 100 GB bonusových dát na mesiac, alebo zľavu až do výšky 30 % na príslušenstvo pre zákazníkov vybraných SMART Paušálov.

O2 VianoceZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
O2 stále rozdáva 100 GB dát. Pokiaľ ste túto ponuku nevyužili, stačí navštíviť predajňu operátora

Zdroj: O2, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit