Využiť ich môžu všetci ľudia, nielen zákazníci operátora.

O2 Slovakia oslávi 2. februára svoje 15. narodeniny a pri tejto príležitosti sa spoločnosť rozhodla odmeniť svojich zákazníkov, ale aj ostatných ľudí:

  • 15 GB dát zadarmo pre nových aj existujúcich zákazníkov
  • službu VOYO na 3 mesiace bezplatne v hodnote 17,97 eur pre každého
  • slúchadlá O2 Pods za narodeninovú cenu 15 eur pre každého
  • O2 tiež prostredníctvom Férovej Nadácie O2 podporí sumou 100 000 eur projekty, ktoré pomôžu ľuďom na Slovensku hľadať spôsob, ako navzájom lepšie komunikovať a rozumieť si

Spomenuté darčeky bude možné získať od 10. februára (15 GB dát zadarmo, VOYO) cez aplikáciu Moje O2 – sekcia Extra výhody, resp. cez narodeninovú podstránku (VOYO pre nezákazníkov O2). V prvom februárovom týždni budú extra dáta a VOYO dostupné výhradne v predajniach O2.

Operátor odporúča bezplatný benefit VOYO deaktivovať pred dňom ukončenia platnosti, ak nebudete chcieť službu ďalej využívať. V opačnom prípade bude automaticky obnovovaná. 15 GB dát budú môcť získať všetci zákazníci O2 s ktorýmkoľvek programom na faktúru alebo s dobíjaním kreditu. Extra objem dát je po aktivácii dostupný buď do vyčerpania objemu dát, alebo do uplynutia alikvotného obdobia a celého nasledujúceho zúčtovacieho obdobia pri zákazníkoch s paušálom. Pri zákazníkoch s predplatenou kartou má platnosť 30 dní.

Bezdrôtové slúchadlá O2 Pods budú dostupné pre všetkých ľudí za narodeninovú cenu 15 eur. K dispozícii budú od polovice februára len v O2 predajniach až do vypredania zásob. Podrobnosti o poskytnutí grantov Férovej Nadácie O2 a o projektoch, ktoré sa môžu o podporu uchádzať, nájdete od 15. februára 2022 na webe spolocnost.o2.sk/ferova-nadacia.

O2 oslavuje 15 rokovZdroj: O2
O2 oslavuje 15 rokov

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit